3 Ιαν 2013

Η μεγαλύτερη αποκάλυψη όλων των εποχών: Ο Χριστός γεννήθηκε στη ...FYROM !

Δεν είναι πλάκα. Σκοπιανοί αρχαιολόγοι αποκάλυψαν ότι και ο Χριστός γεννήθηκε στη FYROM !
Ε ναι λοιπόν, σύμφωνα με τους Σκοπιανούς αρχαιολόγους, ο Χριστός δεν γεννήθηκε στην Βηθλεέμ της Ιουδαίας, αλλά στο...

χωριό ...Βηθλεέμοβο της Οχρίδας στη FYROM !!!


Ναι, δεν είναι πλάκα, αλήθεια είναι. Σκοπιανοί αρχαιολόγοι λέει η ιστοσελίδα omko.mk, ανακάλυψαν το ακριβές σημείο που γεννήθηκε ο Χριστός και που είναι το ανωτέρω χωριό.
«Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι αυτό είναι το μέρος όπου γεννήθηκε ο Ιησούς. Ο ίδιος χώρος υπήρχε και στην αρχαιότητα. Αποδεικτικά για αυτόν αναφέρουν τόσο η Αγία Γραφή όσο και δημοσιεύματα πριν από λίγους μήνες που προωθήθηκαν από την σκοπιανή κυβέρνηση.

Το χωριό υπήρχε κατά τη διάρκεια του Ιουστινιανού και βρισκόταν σε οικονομική άνθιση. Κατά τα πρώτα χρόνια του χριστιανισμού ο τόπος έγινε διάσημος από τη γέννηση του Ιησού και όταν υιοθετήθηκε η χριστιανική πίστη χτίστηκαν εκκλησίες στην περιοχή», λέει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, η ανακάλυψη αυτή αναμένεται να αλλάξει την ιστορία. Έτσι περιμένουν να αλλάξει η αντίληψη του κόσμου για τη FYROM και αυτή να τοποθετηθεί στο κέντρο του θρησκευτικού τουρισμού.
Ξεχάστε τη Βηθλεέμ και πιάστε το Βηθλεέμοβο !!! (έχει και καζίνο εκεί κοντά!)

Βρε δεν είναι πλάκα! Να, δείτε και μόνοι σας:
δείτε και τους Βούλγαρους, που τους παίρνουν στο ψιλό (αφού εκτός από τον Ιησού, Σκοπιανό έκαναν και τον ποδοσφαιριστή Μπερμπάτοφ):

ε μετά από αυτό, να μη θυμηθούμε και το κορυφαίο βίντεο όλων των εποχών;


Σημείωση taxalia: Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει χωριό Βηθλεέμοβο στη FYROM και η είδηση είναι "παρα-είδηση", από το αντιπολιτευόμενο omko που εξειδικεύεται σε τέτοιες ειδήσεις και η συγκεκριμένη θέλει να καυτηριάσει τον εθνικισμό των Σκοπιανών αρχαιολόγων.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη