12 Φεβ 2013

Βρέθηκε ο δολοφόνος του 36χρονου

Δέκα μήνες μετά την ανεύρεση του πτώματος του άτυχου 36χρονου ο οποίος είχε...

πυροβοληθεί με υποπολυβόλο τύπου SCORPION στο κεφάλι. Για την υπόθεση συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός, ο οποίος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ήταν εκείνος που πυροβόλησε τον άτυχο 36χρονο τον Απρίλη του 2012, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.


Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες στον Εύοσμο, στο Δ.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο του 48χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα υποπολυβόλο τύπου SCORPION που έφερε γεμιστήρα με τρία φυσίγγια, ένα μπαστούνι του BASEBALL και ένα πτυσσόμενο στιλέτο.

Επίσης, σε έρευνα στο πατρικό του συλληφθέντα στον Νομό Πέλλας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία μονόκανη κυνηγετική καραμπίνα, ένα μονόκανο κυνηγετικό όπλο, ένα μονόκανο κυνηγετικό όπλο τύπου FLOBERT , ένα πιστόλι ρέπλικα, ένα πιστόλι κρότου και φυσίγγια

Σύμφωνα με πληροφορίες αιτία για το σκληρό φονικό ήταν τα μεροκάματα, καθώς το θύμ έκανε τον τελευταίο καιρό περισσότερα από το δράστη. Προκύπτει μάλιστα, πως δράστης και θύμα... συνταξίδεψαν, καθώς ο 48χρονος κατόρθωσε με κάποια πρόφαση να πείσει το θύμα να τον πάρει μαζί του.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη