18 Φεβ 2013

Εκνευρίστηκε ο Δρακουμέλ της ΕΡΤ-3


Υβριστικές αναφορές και αήθη επίθεση βλέπει ο κ. Χρήστος Γιαννούλης, της ΕΡΤ-3 στο κείμενο του blog μας που αναφερόταν στην εκπομπή του και στο γεγονός... ότι αποκαλύψαμε ότι αυτή καταγράφει τη χαμηλότερη τηλεθέαση του καναλιού: 0,2%
Αν ο ίδιος θεωρεί ότι η παράθεση ενός αληθούς αριθμού, που αφορά ένα δημόσιο αγαθό, όπως είναι η δημόσια τηλεόραση αποτελεί συκοφαντική δυσφήμηση ή ύβρι, τότε μάλλον έχει χάσει την επαφή με τα στοιχειώδη!
Όπως μαθαίνουμε, μιλώντας σε συναδέλφους του στην ΕΡΤ-3, αντί να απολογείται για την... "απόδοση" του, μιλά για συκοφαντικές επιθέσεις και ύβρεις!
Όσο κι αν ενοχλεί τον ίδιο ή και φίλους του, εμείς θα συνεχίζουμε να αποκαλύπτουμε στοιχεία και γεγονότα που αφορούν την δημόσια τηλεόραση για τον απλούστατο λόγο ότι τα ζητήματα που την αφορούν μάς αφορούν όλους μας γιατί εμείς την πληρώνουμε! Τόσα απλά! 
Δυστυχώς για τον κ. Γιαννούλη, η αλήθεια είναι μία και δεν είναι ούτε συκοφαντική ούτε υβριστική και την  ξαναγράφουμε για να εμπεδωθεί: η εκπομπή του "Οι απέναντι" που προβάλλεται κάθε Πέμπτη από την ΕΡΤ-3 κατέγραψε (σύμφωνα με τους πίνακες της AGB που έχουμε στη διάθεσή μας και δημοσιεύσαμε), χαμηλότατα ποσοστά, 0,6% την προ-προηγούμενη εβδομάδα και 0,2% την προηγούμενη.
Σε κάθε σοβαρό κανάλι αυτού του πλανήτη η εκπομπή θα είχε σταματήσει και ο παρουσιαστής της θα έμενε χωρίς δουλειά. Στην ΕΡΤ-3 όμως τα πράγματα δουλεύουν αλλιώς, όπως φαίνεται από το γεγονός ότι ο κ. Γιαννούλης παραμένει στο πόστο του...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη