7 Φεβ 2013

Περί οικονομικών εισαγγελέων Νο 5

του Σωτήριου Καλαμίτση
Όταν τα θρασίμια της πολιτικής επετέθησαν το πρώτον στο δίδυμο Πεπόνη-Μουζακίτη, είχα γράψει τέσσερα αρθρίδια σε τούτο εδώ το ιστολόγιο. Το 4ο (εδώ) ήταν την 20.01.2012 και το είχα χαρακτηρίσει «τελευταίο», επειδή δεν υπήρχε λόγος να ξαναγράψω κάτι για τους άξιους εισαγγελείς που...
τηρούσαν και εξακολουθούν να τηρούν τον όρκο τους. Τότε είχαν βαλθεί τα βοθρολύματα του κοινού ποινικού δικαίου να τους «ξηλώσουν» δήθεν χάριν της πιο εύρυθμης λειτουργίας της Δικαιοσύνης.

Αφού ο Μιλτάρας ή Mr. Dildo τους έσυρε και στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο με το ερώτημα της καθαίρεσης από την Οικονομική Εισαγγελία, επειδή δήθεν προσέβαλαν το κύρος της Δικαιοσύνης, και δεν του βγήκε, τώρα τα γνωστά-άγνωστα λαμόγια, οι γνωστοί-άγνωστοι μπαχαλάκηδες με τις κουκούλες της σωτηρίας της πατρίδος για την πάρτη των αφεντικών τους επιτίθεται εκ νέου στον Πεπόνη.

Τσούζει πολύ η άσκηση κακουργηματικών ποινικών διώξεων εις βάρος των εκλεκτών τής Goldman Sachs, της Lehman Brothers και δεν συμμαζεύεται. Κάτι πρέπει να γίνει. Δεν είναι δυνατόν να σηκώνουν κεφάλι δύο ξεροκέφαλοι που δεν έχουν το νου τους σε λιλιά, οφίκια και μάσες. Ψάχνουν οι «κυβερνώντες» να βρουν φόρμουλα για να διατηρήσουν τις θέσεις τους οι ποινικώς διωκόμενοι λακέδες τους, ώστε να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους, αλλά δεν βρίσκουν, εξ ου και τώρα ψάχνουν να βρουν τρόπους για να χάσουν τις θέσεις τους οι Οικονομικοί Εισαγγελείς.

Η γενική κατακραυγή διογκώνεται εναντίον του Στουρνάρα που κρατά στις θέσεις τούς ποινικώς διωκόμενους για φοβερά εγκλήματα εις βάρος ενός ολόκληρου λαού και εις πείσμα του δικαίου και της ηθικής. Αυτός ο Μπάγκς Μπάνυ της παρέας Σημίτη, ο ανίκανος υπουργός και τεχνοκράτης που υπηρέτησε ευόρκως ο,τιδήποτε αντιλαϊκό.
Αλήθεια, ποιος εισαγγελέας θα δεχθεί να πάρει τις θέσεις των Πεπόνη-Μουζακίτη, αν αυτοί εκπαραθυρωθούν; Δεν αντιλαμβάνεται ότι θα είναι εκ των πραγμάτων δακτυλοδεικτούμενος ως προσκυνημένος σφουγγοκωλάριος της εξουσίας;

Η άλλη φόρμουλα που επεξεργάζονται, μάλλον απεργάζονται, οι «κυβερνώντες» είναι το από καιρού κυοφορούμενο σχέδιο της δήθεν ίδρυσης Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, υπό την οποία θα ενταχθούν οι Οικονομικοί Εισαγγελείς, ώστε να παταχθεί η διαφθορά. Απώτερος στόχος η χειραγώγηση των Οικονομικών Εισαγγελέων φυσικά.

Αν θέλετε να παταχθεί η διαφθορά, σεις οι κυβερνήτες [τρόπος του λέγειν] αυτής της χώρας, πηγαίνετε αύριο να παραδοθείτε στον Πεπόνη ομολογώντας τα κρίματά σας. Είναι ο μόνος τρόπος για να παταχθεί επί τέλους η διαφθορά, ίσως δε και να εξιλεωθείτε μετανοούντες. Διαφορετικά, η μόνη λύση σωτηρίας υμών και της κακοποιού παρέας σας είναι η υπογραφή από τον Κάρολο Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία θα τρέπονται σε πλημμελήματα όλα τα κακουργήματα που έχει διαπράξει το συνάφι σας, ώστε να καταστούν παραγεγραμμένα λόγω παρόδου 5ετίας από της τελέσεώς των, και έτσι να απελευθερωθούν επί τέλους ο Άκης, η Βίκυ, ο Λαυρεντιάδης και τ’ άλλα τα παιδιά, πρωτίστως δε να μην κινδυνεύουν πλέον οι αρχιερείς της χρηματιστηριακής αρπαχτής του 1999, αλλά και ο σοσιαληταράς Γιάννος, για τον οποίο φημολογείται εντόνως ότι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης που όλως παραδόξως δεν εκτελείται επί 2-3 εβδομάδες. Εντάξει, το καταλαβαίνω ότι η ΕΛ.ΑΣ. είναι πολύ απησχολημένη με τους «επαναστάτες» της πλάκας και το κλωτσομπουνίδι τους, με συγχωρείτε με τη «νόμιμη κρατική βία» ήθελα να πω, όπως με ενημέρωσε ο Μπουμπούκος, ο λάτρης των ΜΑΤ. Ελπίζω ότι αύριο ή μεθαύριο θα «αδειάσει» η ΕΛ.ΑΣ. να εκτελέσει το εν λόγω ένταλμα.

Σωτήριος Καλαμίτσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη