1 Φεβ 2013

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εθελοντών του "Αγίου Στυλιανού"

Ο Σύλλογος Φίλων Εθελοντών και ανάδοχων οικογενειών του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αγ. Στυλιανός, με αγανάκτηση παρακολουθεί εδώ και δύο ημέρες την προσπάθεια εμπλοκής του από αρμόδιους και μη στην...
πρόσφατη υπόθεση της εμπορίας βρεφών.

Ευτυχώς βέβαια για εμάς, ολόκληρη η κοινωνία της Θεσσαλονίκης γνωρίζει πως ο Σύλλογός μας εδώ και δώδεκα χρόνια δεν έχει σταματήσει να προσφέρει απλόχερα και με απόλυτη ανιδιοτέλεια την αγάπη, τη στοργή, τη διασκέδαση και τη φιλοξενία στα παιδιά του Ιδρύματος, όλα δηλαδή αυτά που η ζωή τους έχει στερήσει. Παράλληλα, τα μέλη του Συλλόγου μας, ευυπόληπτοι πολίτες της Θεσσαλονίκης, δεν έχουν σταματήσει όλα αυτά τα χρόνια να διοργανώνουν κοινωνικές εκδηλώσεις ποικίλου περιεχομένου, τα έσοδα των οποίων διατίθενται πάντοτε για τις ανάγκες των παιδιών.

Θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι για να αποκτήσει κάποιος την ιδιότητα του εθελοντή στο Ίδρυμα, πρέπει να περάσει από μία μακρά διαδικασία, και συγκεκριμένα να προσκομίσει αντίγραφο ποινικού μητρώου, ψυχιατρική και ψυχολογική γνωμάτευση, πιστοποιητικό υγείας και τέλος να ληφθεί η σχετική απόφαση από το ΔΣ του Ιδρύματος.

Τα μέλη του Συλλόγου μας εισέρχονται στο Ίδρυμα επιδεικνύοντας την κάρτα μέλους και σε καθορισμένο από το Ίδρυμα ωράριο, εξυπακούεται δε ότι δεν έχουν καμία απολύτως πρόσβαση στα αρχεία και τα έγγραφα του Ιδρύματος.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να σπιλώσει και να ακυρώσει το έργο ενός Συλλόγου που με την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια ανέδειξε τη σημασία του εθελοντισμού για την κοινωνική ζωή και καταξιώθηκε στην πόλη μας
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη