5 Φεβ 2013

Τι να μην πείτε ποτέ στο σεξ!


Τα φώτα έχουν χαμηλώσει, το πρώτο χαλαρωτικό ποτό έχει καταναλωθεί και τα πρώτα ρούχα άρχισαν να υποχωρούν... Και τότε ακούγεται η απαγορευμένη ατάκα:



"Είναι η πρώτη μου φορά, θα είσαι τρυφερός μαζί μου;"

Προφανώς νιώθουν κολακευμένοι,αλλά νιώθουν και το βάρος της ευθύνης στους ώμους τους. Σεξ θα κάνουν ή πλαστική χειρουργική; Εννοείται πως πρέπει να του πείτε ότι είναι η πρώτη σας φορά αν το θέλετε (βασικά καλό θα ήταν να το ξέρει από πριν κι όχι εκείνη τη στιγμή) αλλά το να δείχνετε τρομοκρατημένη πάνω απ' όλα δε θα σας βοηθήσει εσάς να μπείτε σε ερωτικό mood. Αν λοιπόν έχετε αποφασίσει πως απόψε θα κάνετε σεξ για πρώτη φορά, πάρτε μια βαθειά ανάσα, πιείτε ένα ποτήρι κρασί και αφεθείτε. Οκ, πιθανότατα δε θα είναι η ωραιότερη φορά της ζωής σας. Αλλά αν το προσεγγίσετε με χιούμορ και χαλαρή διάθεση, πολύ σύντομα θα υπάρξουν πολύ καλύτερες.


«Θέλω μόνο να αγκαλιαστούμε...»
Κι αυτός ήθελε μόνο να σου δείξει τη συλλογή με τις πεταλούδες. Δηλαδή, αν θέλετε απλώς να αγκαλιαστείτε, απλώς αγκαλιαστείτε. Προς τι οι δηλώσεις; Μην τυχόν και του μπουν ιδέες και τολμήσει να επιχειρήσει κάτι που δε θέλετε; Τι είναι, ο σκύλος σας που θα τον μαλώσετε αν ανέβει σε εκείνο το έπιπλο; Αυτόματα αρχίζουν να σκέφτονται πως η σχέση σας περνάει κρίση. Γιατί πως είναι δυνατόν να τον έχετε δίπλα σας ετοιμοπόλεμο και να μη συγκινείστε, να μη νιώθετε ένα ρίγος ηδονής; Σε τελική ανάλυση, αν όντως θέλετε μόνο να αγκαλιαστείτε, βάλτε ένα επεισόδιο 30 Rock να παίζει. Πολύ σύντομα θα ξεχαστεί.

«Αχ, ναι, ναι! Κι άλλο, έτσι δυνατά»

Και να είναι η φάση χτυπιόμαστε λες και είμαστε σε συναυλία των Rolling Stones ok.  Αν όμως η κατάσταση είναι κάπως... χλιαρή έως ψυγείο ESKIMO, ενδέχεται να σκεφτεί: "Τι θα πει πιο δυνατά; Δηλαδή πιστεύει πως δεν δίνω αρκετά ή θεωρεί πως έχω να δώσω και τις τα κρύβω;" (Ε οκ, είναι και οι άντρες κάπως ανασφαλείς) ή "Μήπως πασχίζει να κάψει τις θερμίδες από τα brownies με έξτρα σοκολάτας, που παραγγείλαμε προηγουμένως;". Καμία από τις δύο σκέψεις δεν είναι ιδιαίτερα ερωτική. Αν όντως θέλετε να τον παροτρύνετε να ανεβάσει την ένταση, κάντε το με τα χέρια σας ή τυλίγοντας τα πόδια σας γύρω του.


"Ο πρώην μου μου έκανε.."
Οπα! Τι θα γίνει κουκλίτσα μου, να βγάλουμε τα μάτια μας ήρθαμε ή να γυρίσουμε εκπομπή "Το Mega θυμάται"! Τίποτα δεν τον φρενάρει περισσότερο από το να ακούει για τα κατορθώματα του Ex…factor πρίν, μετά και προπαντός κατα τη διάρκεια του αγώνα. Το μόνο που μπορείτε να καταφέρετε με τέτοιου είδους ατάκες είναι να τον εκνευρίσετε κι αυθόρμητα να ανταποδώσει με ειρωνικές ατάκες όπως "ε, τότε να πας να τον βρεις" ή "αυτός δεν ήταν που..."(συμπληρώνοντας με κάτι τραγικό που σας είχε κάνει και του εκμυστηρευτήκατε σε στιγμή αδυναμίας). Και δε θα τον αδικούμε καθόλου. 

«Θέλω να σε βλέπω να κοιμάσαι»
(Πού τη βρήκα τη psycho;) Όχι. Δεν πιστεύει πως ρομαντικό να θέλετε να τον παρακολουθείτε. Αντιθέτως του φαίνεται, παράλογο και τρομακτικό και δεν του βγάζει καμιά τρυφερότητα. Αφήστε που μπορεί να αρχίσει να υποψιάζεται πως το επόμενο βήμα είναι να φτιάξετε κούκλες από τα μαλλιά του και ένα σεμνό βωμό με φωτογραφίες του και θυμιατά στο κομοδίνο σας. Καλύτερα περιμένετε να κοιμηθεί και κοιτάξτε τον όσο θέλετε. Οι στατιστικές λένε πως δε θα αργήσει και πολύ να συμβεί αυτό, ούτως ή άλλως.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη