25 Φεβ 2013

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΣΗΕΜΘ

ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ
Αγαπητοί/αγαπητές συνάδελφοι.
Η υποψηφιότητα μου για τη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ είναι για μένα μια πρόκληση. Είναι μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα...
ευθύνης, μπροστά στη μεγάλη ανάγκη διαχείρισης της μεγαλύτερης κρίσης που έζησε ποτέ ο κλάδος της δημοσιογραφίας.

Θέλω να ξεκαθαρίσω από την αρχή, ότι η ομάδα των φίλων συναδέλφων που στηρίζει την υποψηφιότητα μου δεν αλληθωρίζει σε «μόνιμες καρέκλες» και προσχηματικές πολιτικές εξουσίας. Όλοι μαζί ενωμένοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με διαφάνεια τις σημερινές εξελίξεις, τις δυσμενέστερες στην ιστορία του Ταμείου μας. Η ευχή ΟΛΩΝ μας είναι να συνεχίσει ο ΕΔΟΕΑΠ να χορηγεί φάρμακα, συντάξεις και υποστήριξη σε κάθε σκληρά εργαζόμενο και άνεργο ασφαλισμένο και στα μέλη των οικογενειών τους.

Ο δημοσιογραφικός κόσμος ζει στο πετσί του τον εργασιακό μεσαίωνα, που έχει συμπαρασύρει και τις παροχές υγείας. Ο ΕΔΟΕΑΠ, ένας αξιόπιστος κολοσσός περίθαλψης και επικουρικής ασφάλισης, βρέθηκε στη δίνη μιας των αποφάσεων μιας αμφιλεγόμενης διοίκησης. Τα γεγονότα είναι γνωστά, οι εξελίξεις θορυβώδεις και θλιβερές.

Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, αλλά τίποτα ακόμα δεν έχει χαθεί. Κι βέβαια δεν θέλω να είμαι ένας από αυτούς που θα κλείσουν πίσω τους την πόρτα της εξόδου, εγκαταλείποντας τον ΕΔΟΕΑΠ στη τύχη του. Θα το παλέψουμε με κάθε τρόπο, κόντρα σε όλες τις δυσοίωνες προβλέψεις.

Με γνώμονα την συναδελφικότητα και την εργασιακή συνέπεια που έχω επιδείξει εδώ και 33 χρόνια, σας ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου στις εκλογές της 27ης Φεβρουαρίου 2013.

Φιλικά,
Χρήστος Καραγιαννόπουλος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη