26 Φεβ 2013

Πανσερραϊκή συγκέντρωση σήμερα κατά του σχεδίου Αθηνά

Την πραγματοποίηση πανσερραϊκής συγκέντρωσης υπέρ του ΤΕΙ Σερρών αποφάσισαν... οι αρχές και φορείς των Σερρών  κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους στο Δημαρχείο Σερρών, την Κυριακή.

Κατά την σύσκεψη αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας, την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013, στις 20:00 μ.μ. προκειμένου ο σερραϊκός λαός να διατρανώσει την αντίθεσή του σε οποιοδήποτε σχέδιο υποβάθμισης του ΤΕΙ Σερρών.

«ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ, ΚΑΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΡΡΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» τόνισε ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Αγγελίδης, μετά τη σύσκεψη της Κυριακής, στην οποία έλαβαν μέρος οι βουλευτές Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Φωτεινή Αραμπατζή, Αφροδίτη Σταμπουλή, ο αντιπρόεδρος του ΤΕΙ Δημήτρης Ιωαννίδης, ο γραμματέας του Στέργιος Δρογαλάς, οι πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Άγγελος Κεχαγιάς και Μαρία Ζημπιλίαδου αντίστοιχα κι εκπρόσωποι του Μητροπολίτη Σερρών & Νιγρίτης, του βουλευτή Μενέλαου Βλάχμπεη, του αντιπεριφερειάρχη Σερρών και του Επιμελητηρίου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη