1 Φεβ 2013

Ποιά είναι η γυναίκα του Οικονόμου, που δουλεύει στο κανάλι της Βουλής

Τάραξε τον ΣΚΑΪ πρωί πρωί η Ζωή Κωνσταντοπούλου, όταν παρενέβη στην εκπομπή των Οικονόμου-Λυριτζή. Το θέμα και το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ, αλλά το "πιασάρικο" είναι η...
ατάκα της Ζωής προς τον Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος τη ρώτησε αν μελετούσε τη δικογραφία μέχρι τις 4 το πρωί στη Βουλή ή στο σπίτι της. Η Κωνσταντοπούλου του απάντησε "κύριε Οικονόμου μπορείτε να το επιβεβαιώσετε, αν ρωτήσετε τη σύζυγό σας που εργάζεται στο κανάλι της Βουλής".

Σύζυγος του Δ.Οικονόμου είναι η δημοσιογράφος Αλεξία Κουλούρη, που τη γνωρίσατε στον ALPHA να λέει τις ειδήσεις. Είχε ξεκινήσει βέβαια από τον ΣΚΑΪ το 1995. Στη συνέχεια ανέλαβε το γραφείο τύπου του τότε προέδρου της βουλής Δημήτρη Σιούφα και σήμερα εργάζεται στο κανάλι της Βουλής.

Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 6 Μαΐου του 1969. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, αλλά για το μεταπτυχιακό της επέλεξε την Αγγλία, όπου το 1995, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο Πανεπιστήμιο του Southampton (MA Media Arts).  
Πατέρας της ήταν ο Δημήτρης Κουλούρης, "κυνηγός προσωπικοτήτων", ίσως ο διασημότερος Έλληνας παπαράτσο.
Έγραψε το βιβλίο… «Με στόχο τον Ωνάση» και από το Νοέμβριο του 2007, βρίσκεται στο Κανάλι της Βουλής. Είναι παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Οικονόμου και μητέρα δύο παιδιών, του Γιώργου και της Μαριάννας.

taxalia.blogspot.com/1-2-2013
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη