29 Μαρ 2013

"Σήκωσε την κούπα" το 1ο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς

Το 1ο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς κατέκτησε το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Μπορντό της Γαλλίας. Επικράτησε με 1-0 του....
ΕΠΑΛ Ορεστιάδας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κτιστόπουλου στο 40΄ μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα που διεξήχθη το πρωί στο γήπεδο του Θρασύβουλου στη Φυλή.

Ήδη πάντως, με την πρόκρισή τους στον τελικό οι παίκτες του 1ου Λυκείου Καλαμαριάς και του 1ου ΕΠΑΛ Ορεστιάδας εξασφάλισαν τα προνόμια των μορίων που δίνονται στους πανελληνιονίκες για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Καλαμαριάς, πέρα από τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος για το σχολικό έτος 2012-2013 θα συνεχίσουν την αγωνιστική τους δράση, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα.
Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα κληρώθηκε στον 4ο Ομιλο και θα κληθεί να συμμετάσχει με την Σχολική Ομάδα των αγοριών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Λυκείων που θα γίνει στο Μπορντό 14 – 22 Απριλίου 2013.

Η πρωταθλήτρια ομάδα των αγοριών, η οποία θα αναδειχτεί μετά τους τελικούς που βρίσκονται σε εξέλιξη με τους προκριματικούς της τελικής φάσης, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες της Νότιας Αφρικής, Βραζιλίας, Ουκρανίας, Ρουμανίας και Ουγγαρίας
Σε ό,τι αφορά στις ομάδες των Κοριτσιών Λυκείων το τίτλο κατέκτησε το ΓΕΛ Μουζάκι Καρδίτσας.

1ο ΕΠΑΛ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: (Βενετίδης Κώστας), Οτέμπερης Π., Μπουρκούδης, Κιτσικούδης – Αλεξούδης Χ., Γοδόσης, Πετράς, Ντινούδης (65΄ Σακισλής), Πεχλιβανίδης, Ρουμόγλου (85΄ Ζολώτας), Καραμπελιάς, Οτεμπέρης Η. Μπαξεβάνίδης (55΄ Βλαχίδης). Στην αποστολή ήταν και οι Τσακίρης Βουλγαρίδης, Κελαποστόλου.

1ος ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: (Αγάπη Χατζή). Tην αποστολή των Πρωταθλητών πλαισίωσαν οι Ρετσινάς, Μπουλιώνης, Τοκμακίδης, Κτιστόπουλος, Μίζα, Νικολαϊδης, Τουνουσίδης, Σερετάκης, Τριαντόγλου, Ταπραντζής, Αγγελίδης, Σταμπουλής, Κωσταγιάννης, Λίτσκας, Σωληναράς, Βουλγαρέλης.

πηγή: acadimies.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη