12 Μαρ 2013

Έσκισε πάλι ο Χρίστος Γιαννούλης στην ΕΡΤ-3!

Στο 0,3% έφτασε η εκπομπή "Απέναντι" την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την AGB, νούμερο τηλεθέασης που την κατατάσσει στην τελευταία θέση των...
 ενημερωτικών εκπομπών όλης της ΕΡΤ-3!
Αυτό όμως δεν πρέπει να αποθαρρύνει καθόλου τον Κύριο Χρίστο Γιαννούλη, αλλά ούτε και να ενθαρρύνει τους (ελάχιστους είναι η αλήθεια) πολέμιους του σοβαρού Δημοσιογράφου, που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η εκπομπή θα πρέπει να διακοπεί. Οι "πλάτες" του Κυρίου Γιαννούλη για μία ακόμη φορά θα δώσουν τη λύση και η εκπομπή δεν πρόκειται ποτέ να κοπεί! Ωστόσο, υπάρχει και ένα ακόμη στοιχείο που στηρίζει τον γνωστό και αγαπητό (ιδίως στην περιοχή της Πιερίας, άξιο τέκνο της οποίας αποτελεί), Δημοσιογράφο και αφορά το εξής: Μπορεί η εκπομπή της προηγούμενης εβδομάδας να... πάτωσε (όπως λένε οι εχθροί του, όχι εμείς), όπως φαίνεται και στη λίστα της AGB, με 0,3%:
Ωστόσο, η τηλεθέαση που κατέκτησε είναι πολλαπλάσια στις προηγούμενες, όπως φαίνεται από τα στοιχεία του ενιαίου πίνακα του Φεβρουαρίου. Για την αποφυγή κάθε παρεξήγησης σάς τον παραθέτουμε:

Νομίζουμε ότι ο πίνακας αυτός αποκαθιστά την αλήθεια. Το γεγονός ότι όλες οι άλλες ενημερωτικές εκπομπές έχουν νούμερα που ξεπερνούν τη συνολική τηλεθέαση της ΕΡΤ-3 (3,7%) δε θα πρέπει να μας αποπροσανατολίζει...  Ο Κύριος Γιαννούλης αξίζει να μείνει στο γυαλί της ΕΡΤ-3!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη