25 Μαρ 2013

Αναγνώστης απαγοητεύτηκε από την παρέλαση στην Καλαμαριά

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να εκφράσω την μεγάλη απογοήτευση για την παρέλαση της Καλαμαριάς σήμερα το μεσημέρι.


Το σημαντικό είναι ότι όλοι η πολίτες ήμασταν πίσω από τα σχοινιά που υπήρχαν, ο κάθε γονιός όταν περνούσε το παιδί του έβγαινε μπροστά για να το δει και να το χαρεί με συνέπεια να έχει κλείσει κυριολεκτικά η θέα στους υπόλοιπους μαθητές που συνέχιζαν την παρέλαση. Όπως επίσης όταν τέλειωνε το παιδί του κάθε γονιού, ΟΛΟΙ ΟΙ γονείς περπατούσαν παράλληλα με την παρέλαση των υπολοίπων μαθητών έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια παρέλαση τύπου ΒΟΛΤΑ ΠΑΝΩ – ΚΑΤΩ γιατί ο κάθε γονιός ήθελε να δείξει τι φορέσει και πόσο στιλάτα περιπατάει.

Κάποια στιγμή έτσι όπως στεκόταν ο 5 χρόνος υιός μου δεν έβλεπε τίποτα και με την σημαία που κρατούσε στο χέρι του άρχισε ο καημένος( χαχααχα) να χτυπά στα πόδια μια κύρια και ένα κυριολεκτικά που ήταν μπροστά του και να φωνάζει ΔΕΝ ΒΛΕΕΕΠΩΩ , γυρνά ο κύριος και του χαμογέλασε και του λέει του μικρού κάνε πιο πέρα να βλέπεις…. Εκεί με έπιασαν τα διαολιά……. 

Και με τρόπο πολύ ψύχραιμο και ευγενικό του είπα να κάνει πιο πίσω για να βλέπουν τα μικρά, όπως και οι υπόλοιποι του το είπαν... Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ- και πως θα βλέπω εγώ τα παιδιά μου που θα περάσουν σε λίγο??!!! …. Τελικά πήγε παραδίπλα και πίσω ώστε να μην ενοχλεί εμάς αλλά θέλω να πω με αυτό που είδα σήμερα ότι Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο άλλος ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

ΜΠΑΚΟΓΛΙΔΗ αντί να έχεις την τσουπρα στο μικρόφωνο να φωνάζει και να ζητωκραυγάζει καλά θα ήταν να έκανε και καμιά ανακοίνωση ώστε να διατηρήσουμε μια τάξη σε τέτοιες μέρες….

Σάκης Οικονομου

(φωτο αρχείου taxalia)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη