21 Μαρ 2013

Ο Δημήτρης Ζιγκερίδης για τις μαχαιριές σε καθαρίστρια του Δήμου Νεάπολης-Συκεών

Tο χθεσινό τραγικό συμβάν με την παρ΄ολίγο δολοφονική επίθεση εναντίον μιας εργαζόμενης του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, μετά από ..
πέντε μαχαιριές που δέχθηκε από άγνωστο κακοποιό, στον ιερό χώρο του Σχολείου όπου εργαζόταν, φέρνει στην επιφάνεια τις ελλιπείς υπηρεσίες αστυνόμευσης, που εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας, σε ένα Δήμο που ταλανίζεται από την αυξημένη εγκληματικότητα.

Η Δημοτική Παράταξη "ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ", με επικεφαλής τον Δημήτρη Ζιγκερίδη, εκφράζει τον αποτροπιασμό της για το έγκλημα και συμπαρίσταται στην άτυχη καθαρίστρια, την οποία θα επισκεφθεί στο νοσοκομείο όταν αυτό επιτραπεί από το ιατρικό προσωπικό.
Είναι αυτονόητο ότι θα παράσχουμε κάθε ηθική και υλική βοήθεια στην εργαζόμενη, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.
Αυτονόητη επίσης είναι η πρόθεσή μας, να πιέσουμε ως μείζων αντιπολίτευση, τη διοίκηση Δανιηλίδη, να βελτιώσει τις υπηρεσίες ασφάλειας, με τον καλύτερο συντονισμό και αλληλοκάλυψη "κρατικής" και δημοτικής αστυνομίας, για την οποία πιστεύουμε ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί περισσότερο στον τομέα της πρόληψης εγκλημάτων.

Η διοίκηση του Δήμου, πρέπει να βελτιώσει άμεσα τις τεχνικές υποδομές του Δήμου, που συμβάλλουν ενεργητικά ή παθητικά στην αποτροπή εγκλημάτων, με συστήματα προστασίας του υπαλληλικού προσωπικού, όπως κάμερες ασφαλείας, κιγκλιδώματα, συναγερμοί, αυτόματοι φωτισμοί και οτιδήποτε υποδεικνύει η εμπειρία αντιμετώπισης τέτοιων εγκλημάτων, γιατί, πράγματι, το ποτήρι ξεχείλισε στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών.

Στηρίζουμε τέλος, οποιαδήποτε προσπάθεια, που έχει στόχο την αποτελεσματικότερη αστυνόμευση, που συμβάλλει στην εμπέδωση αισθήματος ασφαλείας των δημοτών μας, δικαίωμα αναφαίρετο και αδιαπραγμάτευτο.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Δημήτρης Ζιγκερίδης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη