16 Μαρ 2013

Οι Gay και οι υποκριτές αριστεροί του κώλου

Ένα από τα λαμπρά πεδία δόξης της καθεστωτικής αριστεράς, εκεί που κατατρόπωνε τους αγράμματους δεξιούς, ήταν το θέμα της ομοφυλοφιλίας. Το ιδεολογικό σχήμα απλό:
οι αριστεροί είναι προοδευτικοί και όχι μόνο ανέχονται την ομοφυλοφιλία, αλλά ενθαρρύνουν την διακήρυξή της.
Οι δεξιοί από την άλλη, είναι οι συντηρητικοί που βλέπουν την ομοφυλοφιλία ως κουσούρι και το περιγελούν.
Αυτό ήταν με απλά λόγια το πεδίο μάχης, στο οποίο η συντηρητική πλευρά έτρωγε ατέλειωτο ξύλο, από τους πάντα ετοιμοπόλεμους "προοδευτικούς", οι οποίοι κέρδιζαν παράσημα, υπερασπιζόμενη κάθε τι, που ενοχλούσε την άλλη πλευρά.

Όσο πιό ακραίο φαινόταν στους άλλους κάτι, τόσο πιό πολύ το υπερσπιζόταν.
Για παράδειγμα, αν οι "συντηρητικοί" λένε "να μην επιτραπεί σε gay ζευγάρια η υιοθεσία", οι προοδευτικοί αυτομάτως θα πολεμήσουν για το αντίθετο και θα κερδίσουν. Όχι επειδή το πιστεύουν πραγματικά, όχι επειδή νοιώθουν διαφορετικά από τους συντηρητικούς, αλλά γιατί ζουν μόνο από τον ετεροπροσδιορισμό. Περιμένουν να δουν πού πάει το ρεύμα, για να εμφανιστούν αργότερα, ως διαφορετικοί από τη μάζα, άρα ανώτεροι. Ελιτισμός, είναι η λέξη που αποδίδει τον τρόπο λειτουργίας.

Έτσι, οι προοδευτικοί υποκριτές, που στην πραγματικότητα είναι κρυφοφασιστάκια, ξεσπάθωσαν σήμερα εναντίον του Υπουργού Οικονομικών της Κύπρου Μιχάλη Σαρρή.
Ο άνθρωπος είναι γνωστός ομοφυλόφιλος, δεν το κρύβει νομίζω και είχε ένα μπλέξιμο με κάτι αγοράκια (το ΄χαμε γράψει τότε εδώ http://taxalia.blogspot.com/2011/10/gay.html). Πράγμα που είναι άσχετο με την υπόθεση του κουρέματος των καταθέσεων.
Ξεθάβουν λοιπόν οι προοδευτικοί την υπόθεση, για να δείξουν ότι "αυτός ο gay εξυπηρετεί τα συμφέροντα των τραπεζιτών, αφού τον εκβιάζουν με βίντεο ...".
Μα πώς είναι δυνατόν, ένας προοδευτικός να πιστεύει ότι το ομοφυλοφιλικό σεξ είναι στοιχείο εκβιασμού; Μα, φυσιολογικό δεν είναι; Εκβιάζεται δηλαδή ένας πολιτικός, αν του πουν "ρε κουφάλα, ψήφισε μεγαλύτερους φόρους, γιατί σε έχουμε σε βίντεο με τη Σάρον Στόουν";
Ε, τι θα τους πεί ο πολιτικός, αν το βίντεο είναι από φυσιολογική ερωτική πράξη; Αν είναι φυσιολογική, έχει να φοβηθεί τίποτε; 
Πώς γίνεται λοιπόν να είσαι προοδευτικός και να μιλάς για τον "Gay δεξιό υπουργό της Κύπρου";

Βλέπω εδώ και ώρα αντίστοιχα σχόλια στο twitter και το facebook, από πολλούς αριστερούς και μου ΄ρχεται εμετός, πραγματικά από την υποκρισία τους ! Από πού ως πού είναι "αμαρτωλό" το παρελθόν ενός ανθρώπου, εξαιτίας των σεξουαλικών του επιλογών;
Όταν δηλαδή, ο ομοφυλόφιλος είναι "δεξιός", γίνεται "εκβιάσιμος gay";
Προοδευτισμός αλά καρτ;

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη