24 Απρ 2013

Ζητάει 1.000.000 ευρώ από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου !

Ο δημοσιογράφος και τηλεοπτικός παρουσιαστής δεν λέει να κάνει πίσω στην άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και την άλλοτε μαγείρισσα της εκπομπής Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Όλα ξεκίνησαν για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο, όταν...
η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.. ανέφερε σε συνέντευξη της ότι το δίδυμο Καραμέρος-Χαριτάτος, της έκαναν τόσα πολλά καψώνια που απέκτησε πρόβλημα υγείας στο θυροειδή. Ο Χαριτάτος από τη πλευρά του αποκαλεί συκοφαντίες και ψεύδη τα όσα ισχυρίζεται η πρώην συνεργάτιδα του, ενώ υποστηρίζει πως τα λεφτά θα διατεθούν για τα συσσίτια αστέγων.

Ο Σπύρος Χαριτάτος επισημαίνει συν των άλλων πως η σχέση του με την μαγείρισσα μόνο άσχημη δεν ήταν, αφού στο πρώτο έτος της συνεργασίας τους, τον είχε καλέσει στο ξενοδοχείο της μητέρας της στη Πάρο αλλά και στο εστιατόριο της για φαγητό καθημερινά
Προσθέτει επίσης:
«Η Αργυρώ είχε ελεύθερο ωράριο: ερχόταν κι έφευγε όποτε ήθελε, προετοίμαζε όποια συνταγή ήθελε, με αντάλλαγμα υπερδιαφήμιση σε ώρα υψηλής θεαματικότητας. Επίσης η αναγόμενη είχε έσοδα από τους χορηγούς των εκπομπών, τα οποία προωθούσε χωρίς οποιαδήποτε ανάμειξη μας. Η ώρα παραμονή της στο στούντιο δεν ξεπερνούσε ποτέ τη μία ώρα. Εκτός από συκοφαντικό και επικίνδυνο είναι αστείο να εμφανίζεται ότι της κάναμε καψώνια. Τι κάναμε; Την κλειδώναμε στο καμαρίνι; Της δίναμε αλάτι αντί για ζάχαρη ή είχαμε πει στους κάμεραμαν να τη δείχνουν άσχημη και χοντρή στο γυαλί;».
Σύμφωνα με δηλώσεις του στην Espresso, ο Σπύρος Χαριτάτος έχει καταθέσει ήδη αγωγή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας αποζημίωση ενός εκατομμυρίου.
koolnews
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη