6 Απρ 2013

Εθνική Ελλάδας - Εθνική ...Ποντίων στις 13 Μαϊου !

Η Εθνική ομάδα που κατέκτησε το EURO 2004 θα αγωνιστεί με μια ομάδα από επίλεκτους παλαίμαχους Πόντιους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, στις 13 Μαϊου, στις 5 το απόγευμα..
Με αφορμή αυτόν τον φιλικό αγώνα...
μια αντιπροσωπεία της Παμποποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, Λεωνίδα Σαρβανίδη και τον Γενικό Γραμματέα, Γιώργο Γεωργιάδη επισκέφθηκαν το γήπεδο μας, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Απόλλων, Αχιλλέα Χαραλαμπίδη να εκτελεί χρέη ξεναγού - οικοδεσπότη.

ΠΟΕ και Απόλλων, άλλωστε, έχουν αναλάβει από κοινού να οργανώσουν την κορυφαία φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για την Ποντιακή Γενοκτονία και πριν από την διεξαγωγή της θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις, τόσο στους πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, όσο και σε Θρυλικές ποδοσφαιρικές μορφές με Ποντιακή καταγωγή, ανάμεσα στους οποίους είναι και οι Λουκανίδης, Παπαϊωάννου, Νεστορίδης, Νιφαδόπουλος, Αντωνιάδης, Κουϊρουκίδης, Φουλίδης και Αλεξιάδης. Προπονητής της Εθνικής μας ομάδας θα είναι ο Γιάννης Τοπαλίδης (καταβάλλονται προσπάθειες να έρθει ο Οτο Ρεχάγκελ) και της μεικτής Ποντίων ποδοσφαιριστών, ο Χρήστος Τερζανίδης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη