8 Απρ 2013

Να δούμε πώς τα πήγαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ-3;

- Πρώτος (σε τηλεθέαση) ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης!
- Τελευταίος (και καταϊδρωμένος) ο Χρήστος Γιαννούλης!
- Πτώση στη συνολική τηλεθέαση λόγω επαναλήψεων και απεργιών!
- Τι καταγράφουν οι αναλυτικοί πίνακες της AGB.




Σταθερή στο 3,6% έμεινε η τηλεθέαση της ΕΡΤ-3 για το Μάρτιο, που παγιώνει τη διαφορά της με την ΕΤ-1 (2,5%), αλλά φαίνεται να πλήττεται σημαντικά από τις απεργίες (κάθε Σαββατοκύριακο οπότε ανεβάζει φυσιολογικά τα ποσοστά της), σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB.
Σταθερά καλύτερη δημοσιογραφική εκπομπή είναι ο "Λαβύρινθος" του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη. Σοβαρή άνοδο καταγράφει το "Γεγονός" των Αυγέρη- Βενιέρη, που παίζει καλά στην απογευματινή ζώνη, ενώ σταθερός στην κορυφή της προτίμησης των τηλεθεατών είναι ο Σάκης Αρναούτογλου με το Δελτίου Καιρού.

Απογοητευτικά είναι τα νούμερα για το πρωινό μαγκαζίνο, που παίζει φυσικά σε δύσκολη ζώνη. 

Σταθερός είναι ο Παντελής Σαββίδης, ενώ ο Δημήτρης Παπαγρηγορίου (Δεύτερη Ανάγνωση) δεν μπορεί να κριθεί γιατί δεν έκανε εκπομπές λόγω των απεργιών του Σαββατοκύριακου.

Για μία ακόμη φορά απογοητεύει ο Χρήστος Γιαννούλης, η εκπομπή του οποίου "Οι απέναντι" δεν φτάνει ούτε τη μονάδα (0,8%). Είναι απορίας άξιο γιατί ο Κώστας Μπλιάτκας τον κρατά ακόμη στο πρόγραμμα. Μάλλον οι κομματικοί δεσμοί μεταξύ τους διασώζουν τον κατερινιώτη δημοσιογράφο, που δεν καταφέρνει για έναν ακόμη μήνα να συγκινήσει τους τηλεθεατές και στο Μάρτιο έπεσε μέχρι και κάτω από την εσωτερική παραγωγή του "Καταλύτη"!

Σε ό,τι αφορά τις εξωτερικές παραγωγές, πολύ καλά τα πηγαίνει το "Balkan Express" τα "Ελλήνων Δρώμενα" και "Ο τόπος και το τραγούδι του" του Γιώργη Μελίκη, ενώ θα πρέπει να δώσουμε λίγο χρόνο στις νέες παραγωγές που μόλις ξεκίνησαν (τηλεπαιχνίδι "Θες τη Νίκη", Ξεναγός, Κροίσοι κλπ), που δεν έκαναν καλό μπάσιμο, παρά τα θετικά σχόλια που απέσπασαν στον Τύπο!.

Η πρωινατζού...

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη