14 Απρ 2013

Ο Ξέρξης και τα 45άρια..

Τη στιγμή που η Ελληνική πολιτεία, λειτουργεί ακόμη με τους νόμους της χούντας και τα βασιλικά διατάγματα (δεν τα πείραξε ούτε ο ενωτικός εθνάρχης, ούτε ο σοσιαλιστής Ανδρέας, ούτε ο μεταρρυθμιστής Κώστας, ούτε ο τουιτάκιας...
ΓΑΠ),
την ίδια στιγμή, αυτό το τέρας κράτος που για να αριστερίσει ως τραβεστί όσα παρέλαβε για τα πριν το 74 και γέμισε με εκατομμύρια τροπολογίες όσα είχε αποφασίσει ο Κωνσταντίνος και ο Παπαδόπουλος,
την ίδια στιγμή που μία από τις δήθεν δημοκρατικές τροπολογίες αφορούσε στους μίνι διαγωνισμούς των 45 χιλιαδων γνωστα ως 45αρια.
αυτή τη στιγμή οι τηλεδικαστές αλλά και οι φυσικοί δικαστές (οι ίδιοι των προηγουμένων δεκαετιών) ανακαλύπτουν τον Ελληνικό τροχό.

Ως Σπαρτιάτες αναλαμβάνουν να «διώξουν» τον Ξέρξη, (από τον οποίο ζούσαν μέχρι 3 χρόνια πριν, αλλά ας όψονται οι περικοπές των μισθών τους... και η αλλαγή φρουράς στα συμφέροντα) και ...ανακαλύπτουν πως τα 45άρια που είχαν επινοηθεί για να παρακάμπτεται η κτηνώδης γραφειοκρατία....σήμερα είναι ...κακουργηματική πράξη.

Η μέχρι χτες ασύδοτη νομιμότητα (επί δεκαετίες), σήμερα γίνεται ασύδοτο κακούργημα και κάποιοι θεσμικά επιτήδειοι προσπαθούν να αναρριχηθούν στα Ελληνικά αξιώματα, στοχοποιώντας όσους έχουν « εκτελεστεί από συμβόλαιο κοινωνικού τσιμεντώματος» και όχι όλο το δημόσιο... αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν λειτουργούσε διαφορετικά...... μιλάμε για πολλά δις.... ευρώ... (δραχμολάγνοι...)

Ο Ρουπακιώτης το ονόμασε «ακτιβισμό»...

Έπεται και συνέχεια (δυναμική).

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη