1 Απρ 2013

Χαμός στο νομό Σερρών: ρήξη Καραμανλικών με Σαμαρικούς!

Κρατώντας την υπόσχεση μας, σχολιάζουμε την τηλεφωνική παρέμβαση του ΄΄ παραιτηθέντος ΄΄ Υπευθύνου Αγροτικού της ΝΟΔΕ Σερρών Νίκου Σφεληνιώτη !!!
Όπως είναι γνωστό ο Νίκος Σφεληνιώτης παρενέβη τηλεφωνικά στον τηλεοπτικό σταθμό NTV και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Νίκου Τσέπελα εξαιτίας .... της παρακάτω ανάρτησης στην
ιστοσελίδα του ΤΗΛΕ-ΝΕΣΤΟΡΑ:

 ΄΄Προς διαχειριστή του ‘’ΔΟΒΗΤΕΣ’’

 Μια και κατάγεστε απ’ το Παγγαίο, θέλω να υποβάλλεται στον Νίκο Σφελινιώτη τέσσερις ερωτήσεις: 1η Μετά τον Τζελέπη και τον Εμμανουηλίδη σε ποιους Πασόκους θα επιτεθεί;
2η Αν ο Σαμαράς κακώς συνεργάζεται με τους Πασόκους τότε ο Αχιλλέας γιατί φωτογραφήθηκε με τον Τσίπρα;
 3η Αν έρθει ο Καραμανλής, αυτοδύναμος θα είναι χωρίς τους Πασόκους;(πάλι δεν κατάλαβε τον σχεδιασμό. Το παθαίνουν συχνά οι αυλοκόλακες.)
 4η Τώρα που άρχισες να μιλάς για λογαριασμό και των γιατρών, με εκείνη την παραίτηση από υπεύθυνος Αγροτικού, τι έγινε; Μετάνιωσες;

΄΄ ΟΙ ΔΟΒΗΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ

 Σχόλιο Νο 1 Την άποψή μας για τον διορισμό του ΜΧΑΛΗ ΤΖΕΛΕΠΗ στην Αντιπροεδρία του ΟΓΑ την εκφράσαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας. Τονίσαμε ότι στην Φυλλίδα ΄΄δεν χωράνε διχασμοί΄΄ , υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα στους δύο πολιτικούς άνδρες την κοινή τους πορεία ΄΄υπό την Σκιά του Θωμά Σερέτη΄΄. Καλό θα ήταν να ανάβουν και κανένα κεράκι στον τάφο του!!!
 Σχόλιο Νο 2 Για τον Διοικητή του Νοσοκομείου ...στο καλό και να μας γράφει!!!
 Σχόλιο Νο3 Ο Τσίπρας έχει βάλει την ΄΄φωτογραφία΄΄ στο΄΄ βιογραφικό του!!!
 Σχόλιο Νο4 Δεν αναφέρεται το Πατρώνυμο!!!
 Σχόλιο Νο5 ΄΄ορίστικα από τον Πρόεδρο, η παραίτησή μου θα γίνει προς τα κεντρικά του κόμματος.΄΄ Αυτή ήταν η δήλωση του Νίκου Σφεληνιώτη στο serrestv ,αφού πρώτα είχε επιτεθεί για τον διορισμό του Μιχάλη Τζελέπη στον Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά...
 Η παραίτηση αυτή δεν έγινε ποτέ ..
 Τώρα ΄΄αξιώσε΄΄ να πάει ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ , Θεόδωρος Καμπούρης και να ΄΄πάρει΄΄ την παραίτησή του, από το΄΄ σπίτι του΄΄ , τονίζοντας ότι είναι διορισμένος Πρόεδρος!!!
 Είχαμε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή μας ότι΄΄Πολιτικά ανύπαρκτοι ΄΄κομματάρχες και μεγαλοφιγουρατζίδες ΄΄ της Σερραϊκής ΄΄ελιτ΄΄ ενοχλούνται και δεν βλέπουν με ΄΄καλό μάτι΄΄ την παρουσία του Θεόδωρου Καμπούρη στην θέση του Προέδρου της Ν.Ο.Δ.Ε Σερρών.΄΄
 Τότε θεωρήσαμε, ότι οι επιθέσεις αυτές είχαν προσωπικό χαρακτήρα. Οι επιθέσεις όμως του Νίκου Σφεληνιώτη (με τις δηλώσεις του) στο serrestv εναντίων του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και στο NTV εναντίων του Προέδρου της ΝΟΔΕ Σερρών δημιουργούν ΄΄Πολιτικό θέμα΄΄!!!
 Όπως είναι γνωστό , ο Νίκος Σφεληνιώτης είναι πρωτοκλασάτο στέλεχος του Πολιτικού Γραφείου του κ. Κώστα Καραμανλή .
 Είναι φυσικό,τέτοιες δηλώσεις πρωτοκλασάτων στελεχών, όταν γίνονται δημόσια, να θεωρείται ότι εκφράζουν και τον ίδιο τον κ. Κώστα Καραμανλή.
 Εμείς πιστεύουμε ότι οι δηλώσεις του Νίκου Σφελινιώτη είναι καθαρά προσωπικές και ΄΄πολιτικά άστοχες΄΄.Αν ήθελε να εκφράσει την δυσαρέσκειά του θα μπορούσε να το κάνει στα Όργανα του Κόμματος για να μην δημιουργήσει΄΄ πολιτκές αντιπαλότητες΄΄ οι οποίες πιθανόν θα έβλαπταν το Πολιτικό Γραφείο που στηρίζει. στα όργανα του Κόμματος θα έπρεπε να υποβάλλει και την παραίτησή του . Πιστεύουμε επίσης ότι οι δημόσιες αυτές δηλώσεις του Νίκου Σφεληνιώτη , δεν αφήνουν περιθώρια ΄΄ελιγμών ΄΄ στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Σερρών, (ο οποίος είναι γνωστός Σαμαρικός) και τον ΄΄υποχρεώνουν΄΄ να προτείνει στο Κόμμα τον άμεσο διορισμό νέου Υπευθύνου Αργοτικού ., ώστε να διαφυλάξει το κύρος του Προέδρου Αντώνη Σαμαρά και το δικό του!!!
 Έχοντας σαν δεδομένο ότι οι δηλώσεις του Νίκου Σφεληνιώτη, έχουν φέρει την ρήξη μεταξύ ΄΄Καραμανλικών΄΄ και ΄΄Σαμαρικών΄΄ στο νομό Σερρών ,είναι πολύ πιθανόν αρκετοί ΄΄Σαμαρικοί΄΄ να μην ψηφίσουν την υποψηφιότητα του κ. Κώστα Καραμανλή στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές .. !!!

Σχόλιο Νο 6 ΄΄Μια χαρά ΄΄τα πήγε ο Νίκος!!!

http://dovites.blogspot.gr/2013/04/blog-post.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη