2 Απρ 2013

Μίλησε σήμερα πάλι ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ και τι είπε;;;;;

του Βλάση Γωγούση

«Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να εφαρμοστεί στην Ελλάδα η λύση ( = το κούρεμα των καταθέσεων) που επελέγη στην Κύπρο» δήλωσε !.

Ποιος το είπε ; , ο Προβόπουλος , δεν ακούτε;;,

Πως ν`ακούσουμε , αφού μας…..κούφανε, ο Προβόπουλος βρε , αυτός που πήρε ΟΛΑ τα λεφτά από τα ασφαλιστικά ταμεία « στην Τράπεζα της Ελλάδας θα είναι ασφαλή - τ` ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ - είπε και θάναι κι`….…έντοκα ! », μέσα σε 24 ώρες τα μετέτρεψε σε ΟΜΟΛΟΓΑ , χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν - και την άλλη μέρα τα επέστρεψε στα ταμεία , φρέσκα-φρέσκα κουρεμένα κατά …80 % !!

Τι άλλο είπε;;

« Να φύγουνε αμέσως οι…..επίορκοι »

Ποιος το είπε ;;,ο…..ο ΠΡΟΒΟ ο ….ΕΠΙΟΡΚΟΣ !!

Αλλά, είχε τα κέφια του σήμερα ο κύριος Διοικητής, :

« Να πάτε να ( ξανα) πληρώσετε το χαράτσι στη ΔΕΗ, πατριώτες , είπε , η Χώρα μας ζορίζεται, πρέπει ΟΛΟΙ να δώσουμε κάτι από το υστέρημά μας !» ( απ` το δικό μας το υστέρημα εννοεί , δεν είπε απ` το πλεόνασμα, απ` το δικό του το …πλεόνασμα , ξέρει αυτός ! ).

Γιατί μιλάω έτσι;;

Γιατί αγαπητοί αναγνώστες των XALIΩΝ , μετά την πρόσφατη μεγαλοπρεπή μείωση των αποδοχών του , ο ΠΡΟΒΟ παίρνει έξη φορές παραπάνω απ`όσα παίρνω εγώ, ( που έχω έναν τόνο τίτλους και μισό αιώνα εργασίας !!).

Πως θα τελειώσω το αρθράκι μου;;;

Ξανά γελώντας, χαχαχαχα, χαχαχαχα , γιατί θυμήθηκα τον….. ….ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ , τον διάβασα, τον χάρηκα και τον…..τροποποίησα !:

" Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, και στο κελί των 10 ….καπνιζόντων που θα με κλείσουν δεν….ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ! "


Δρ Βλάσης Γωγούσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη