10 Απρ 2013

Επτά συλλήψεις από τη φασιστική αστυνομία του Δένδια !

Σήμερα το μεσημέρι, μια ομάδα ακροαριστερών φοιτητών, επιτέθηκε με ξύλινα ρόπαλα, πτυσσόμενα γκλομπς, λοστούς και φτυάρια και έσπασε τα κεφάλια δύο...
ΔΑΠιτών, στέλνοντάς τους σοβαρά τραυματισμένους στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας. Και η φασιστική (μάλλον "ναζιστική" για να δώσουμε βαρύτητα στο θέμα), αστυνομία του Δένδια, άκουσον-άκουσον, συνέλαβε τους ροπαλοφόρους, αντί να τους επαινέσει που κίνησαν την αγορά, αγοράζοντας τόσο εξοπλισμό και έδωσαν παράλληλα την ευκαιρία στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, να κάνει μια μικρή ανακαίνιση, αφού εκτός από τα κεφάλια των φοιτητών, έσπασαν και εξοπλισμό του πανεπιστημίου ! 
Μα τι φασίστες -συγνώμη "ναζιστές" για να είμαστε in στην παπαγαλία των καθεστωτικών ΜΜΕ- είναι αυτοί οι μπάτσοι του Δένδια! Ακούς εκεί τα γουρούνια να συλλάβουν τα παιδιά, που φροντίζουν να έχουν δουλειά οι τεμπελχανάδες οι γιατροί. Γιατί, τι θα έκαναν απόψε το βράδυ οι χειρούργοι του Κρατικού της Νίκαιας αν δεν τους έστελναν πελάτες με ανοιγμένα κεφάλια; Θα έβλεπαν Σουλεϊμάν!!! Δε φτάνει που φροντίζουν οι τύποι με τις μαύρες κουκούλες και τα τσεκούρια στα χέρια, να δουλεύει το ΕΣΥ, τους συλλαμβάνουν κι όλας οι μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι !
Και δεν φτάνει το γεγονός ότι δεν άφησαν τα παιδιά, να σπάσουν και αύριο κεφάλια, θα τους πάνε και σε κανένα δικαστήριο οι φρενοβλαβείς αστυνομικοί !!!! Και ξέρετε τι σημαίνει αυτό, ε;
Πορείες αλληλέγγυων, έξοδα για πανό, κλειστοί δρόμοι για μισή μέρα, απασχόληση δεκάδων αστυνομικών, έξοδα για ρίψη δακρυγόνων και δέκα λεπτά χαμένα από τη ζωή του Στρατούλη, για να γράψει την ανάλογη δήλωση υπεράσπισης της εξεγερμένης νεολαίας....

Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΌ ΤΟ enikos:

Σε επτά συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι στο Πανεπιστήμιο Πειραιά κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκαν δύο φοιτητές, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ, που διεξαγόταν εντός του Πανεπιστημίου Πειραιά, ομάδα σαράντα περίπου ατόμων κρατώντας λοστούς, πτυσσόμενα κλομπ, ξύλινα ρόπαλα και μαύρες σημαίες εισήλθαν στο χώρο της εκδήλωσης κτυπώντας απρόκλητα και αδιακρίτως τους παρευρισκόμενους φοιτητές, προκαλώντας παράλληλα ζημιές σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό και ηχητικά μηχανήματα.
Κατά τη διαφυγή των δραστών της επίθεσης, επτά εξ’ αυτών εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο ακινητοποίησαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίας και τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά. Τους προσαχθέντες αναγνώρισαν φοιτητές και στη συνέχεια συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα των επικίνδυνων σωματικών βλαβών, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και παράβαση του Νόμου περί όπλων θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών συνεχίζονται.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη