21 Απρ 2013

Συναντήσεις Ελλήνων στο Κουρδικό Επιμελητήριο

Προχωρούν οι business στο Κουρδιστάν

Όπως είχε γράψει το Taxalia μία ομάδα...
βουλευτών προέβη σε μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Επισκέφθηκαν με δικά τους έξοδα το Κουρδιστάν και μαζί με επιχειρηματίας πραγματοποίησαν σημαντικές επαφές με παράγοντες της περιοχής. 

Στην φωτογραφία βλέπετε τους Έλληνες βουλευτές στο Κουρδικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Στην αποστολή συμμετέχει και ο θεσσαλονικιός βουλευτής της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης μαζί με άλλους τέσσερις βουλευτές , τον Μ. Βορίδη, Αδ. Γεωργιάδη από την Νέα Δημοκρατία, τον Οδ. Κωνσταντόπουλο από το ΠΑΣΟΚ και την Κ. Μάρκου από την ΔΗΜΑΡ, ταξίδεψαν στο Κουρδιστάν σε επίσημη αποστολή της Βουλής για να συναντήσουν τον Κούρδο Πρόεδρο, τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο του Κουρδικού Κοινοβουλίου.
     Οι Βουλευτές πήραν  μαζί τους και 22 Έλληνες από τον επιχειρηματικό κόσμο  για να συναντήσουν Κούρδους  επιχειρηματίες, να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος καθώς και να τους ανοίξουν το δρόμο για επαγγελματική προσέγγιση των δύο χωρών. Το ταξίδι πραγματοποιείται με πρωτοβουλία των Βουλευτών, οι οποίοι πληρώνουν μόνοι τους τα έξοδα. Το ίδιο ισχύει και για τους επιχειρηματίες.

Tο Κουρδιστάν είναι μία ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή εξαιτίας των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρέθηκαν εκεί. 
   
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη