13 Απρ 2013

Αποκλειστικό: Μήνυμα ενότητας από το Γιάννη Ιωαννίδη


Μήνυμα ενότητας προς πάσα κατεύθυνση έδωσε σήμερα σε αποκλειστική του δήλωση στο Taxalia ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης.




Ο υφυπουργός βρέθηκε σήμερα σε ημερίδα του Σ.Α.Π.Κ Νεάπολης και των Γιατρών εντός Συνόρων με θέμα την αντιμετώπιση τραυματισμών και προβλημάτων υγείας στους αθλητικούς χώρους. Ερωτηθείς από το Taxalia για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας δήλωσε "Υπάρχουν ορισμένα μέτωπα που πρέπει  να κλείσουν" και συμπλήρωσε "Αν είμαστε ενωμένοι εντός θα κλείσουν, αν όμως έχουμε πρόβλημα στα εσωτερικά τότε θα υπάρξουν χειρότερα προβλήματα" στέλνοντας το δικό του μήνυμα ενόψει και των προσυνεδριακών διαδικασιών


Η εκδήλωση η οποία αφορούσε την υγεία σε σχέση με τον αθλητισμό φιλοξένισε κορυφαίους επιστήμονες και κατά την διάρκειά της βραβεύθηκαν οι αθλητές  Τασούλα Κελεσίδου,  Άρης Γρηγοριάδης, Κώστας Χαριτωνίδης, Στέλιος Συμεωνίδης και Κώστας Μαλιούφας.



Όπως τόνισε ο Γιάννης Ιωαννίδης που κύρρηξε την έναρξη της ημερίδας "είναι επικίνδυνο να κινείται στον αθλητισμό κανείς χωρίς να ξέρει τα απαραίτητα, έτσι γίνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις ώστε να επιμορφώνονται οι αθλητές, οι προπονητές και όλοι εμπλεκόμενοι αφού η αξία της ζωής είναι ανεκτίμητη".




Λευτέρης Παπαδόπουλος
και Χρόνης Μακρίδης
Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, πρόεδρος των Γιατρών Εντός Συνόρων, δήλωσε πως αυτή είναι η τρίτη ημερίδα που συμμετέχουν ενώ οι ΓΕΣ προσφέρουν δωρεάν περίθαλψη σε όλη την Ελλάδα σε όσους το έχουν ανάγκη. Ο Χρόνης Μακρίδης, πρόεδρος του ΣΑΠΚ τόνισε πως ο σύλλογος θέλει να στείλει το δικό του μήνυμα σταθερότητας στις αρχές και τις αξίες.





Η αφίσα της εκδήλωσης

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη