29 Απρ 2013

Κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι βοηθάει τα ΚΑΖΙΝΟ των Σκοπίων!

Μιλάμε ότι η βλακεία τους έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνη! Έβγαλαν ανακοίνωση κατά των διοδίων στους Ευζώνους οι απίστευτοι!
 Για μια ακόμη φορά λοιπόν, οι
ροζ ‘κομμουνιστές’ της Βίλα Αμαλία κοιτούν το δάχτυλο! Για μια ακόμη φορά αποπροσανατολίζουν τον λαό και του ρίχνουν στάχτη στα μάτια μόνο και μόνο για τα άθλια μικροκομματικά αντιπολιτευτικά τους συμφέροντα.
 Και ξεκινάω να απαντάω στα εντελώς ανόητα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν στο παιδαριώδες δελτίο τύπου τους:
Μας λένε ‘ Πρόκειται για άλλο ένα χαράτσωμα του λαού, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι διεθνείς τοκογλύφοι και η εγχώρια κλεπτοκρατία των εργολάβων’ Τα πέντε ευρώ λοιπόν που θα πληρώνουν οι καζινόβιοι στο ελληνικό κράτος για να μπούν και να βγούν από τη χώρα, πείραξαν τον ΣΥΡΙΖΑ!
 Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ θέλουν τους καζινόβιους να πηγαίνουν στα καζίνο των Τούρκων και των Σκοπιανών, χωρίς το παραμικρό όφελος για την πατρίδα μας!
Αυτή η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, εξυπηρετεί μόνο τα ΚΑΖΙΝΟ των γειτόνων μας και κανέναν άλλον! Μιλάνε για χαράτσωμα του τοπικού πληθυσμού, όταν και οι ίδιοι ξέρουν ότι θα δοθούν ειδικές εκπτωτικές κάρτες στους κατοίκους των χωριών των συνόρων.
Μιλάνε για κλεπτοκρατία εργολάβων, όταν γνωρίζουν ότι τα διόδια ανήκουν στο ΤΕΟ! Στο ταμείο εθνικής οδοποιίας που ανήκει στο ελληνικό δημόσιο και δεν είναι κανενός ιδιώτη εργολάβου! Και φυσικά, δε λένε κουβέντα για τις 50 νέες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν από τη λειτουργία των διοδίων και θα δώσουν δουλειά σε 50 άνεργους και άνεργες της περιοχής!
Οι άνθρωποι είναι πλέον επικίνδυνοι. Ο λαός μας όμως τους έχει πάρει χαμπάρι. Αλλάζουν τις θέσεις τους σαν τα πουκάμισα: Η Ελλάδα να μείνει στην Ευρώπη αλλά έξω από το ευρώ. Η Ελλάδα και στο ευρώ και στην Ευρώπη. Μέσα στο ευρώ αλλά έξω από την Ευρώπη. Ούτε στο ένα ούτε στο άλλο. Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση θα αναστείλει το μνημόνιο. Όχι, θα το καταργήσει καλύτερα, γιατί ΣΥΡΙΖΑ και μνημόνιο δεν πάνε μαζί! Μαδώντας την Μαργαρίτα κι ότι κάτσει! Αυτός είναι ο κυβιστομάστορας Αλέξης! Αυτοί είναι οι κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν και να κυβερνήσουν τρομάρα τους!!! Άντε βγάλτε τώρα καμιά ανακοίνωση από τις συνηθισμένες για τα φαρμακεία και τους φαρμακοβιομηχάνους και αφήστε τα διόδια ήσυχα μπας και δουλέψει κανένα άνθρωπος. Ντουγάνια έ ντουγάνια...

Πηγή http://neaporeiakilkis.blogspot.gr/2013/04/blog-post_2425.html

ΣΧΟΛΙΟ
Μη ξεχνάμε και ότι οι Σκοπιανοί και οι Σέρβοι το καλοκαίρι, χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο μέχρι τη Χαλκιδική χωρίς να πληρώσουν ούτε ένα σέντς.
Τα υπόλοιπα που γράφτηκαν, είναι υπερβολές
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη