8 Απρ 2013

Επιμένουν στη Θαλάσσια Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης!

Κλείστε πρώτα το εργοτάξιο του μετρό στη Δελφών, που στοίχειωσε, κρατήστε ανοιχτό το πάρκινγκ των 5 τουριστικών λεωφορείων στην εκκλησία του Αγ.Δημητρίου και μετά συζητάμε για "μεγάλα έργα". Αρκετά με τις εξαγγελίες-μπαρούφες, που...
δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν ποτέ κι αν πραγματοποιηθούν θα αυτοακυρωθούν. Ποιός θα χρησιμοποιεί καραβάκια μωρέ;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το έργο της Θαλάσσιας Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης θα συζητηθεί στην τακτική συνεδρίαση της Μητροπολιτικής Επιτροπής της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στις 09/04/2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 12.30μ.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γεώργιου Τσαμασλή.
Συγκεκριμένα, η εισήγηση του κ. Τσαμασλή αφορά στη «σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας-Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, των Δήμων Θεσσαλονίκης, Θερμαϊκού, Καλαμαριάς και της “Εγνατία Οδός Α.Ε.” για το έργο “Θαλάσσια Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης: Εκπόνηση Μελετών – Έκδοση Αδειοδοτήσεων & Κατασκευή των Τεχνικών Υποδομών Πέντε (5) Προβλήτων – Στάσεων”, εξουσιοδότηση υπογραφής της σύμβασης και ορισμός εκπροσώπου της Π.Κ.Μ».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη