1 Απρ 2013

Ανακοίνωση ΟΝΝΕΔ Κιλκίς κατά Ασημακόπουλου και ' αυλής' του

Όσο πλησιάζει ο καιρός των εσωκομματικών εκλογών στην ΟΝΝΕΔ θα πληθαίνουν και οι αντιπαραθέσεις. Αιχμηρή ανακοίνωση είχαμε από την ΟΝΝΝΕΔ Κιλκίς για έναν από τους δύο υποψηφίους, τον κύριο Ασημακόπουλο:
'Το περασμένο Σάββατο επισκέφθηκε το Κιλκίς και συγκεκριμένα τα γραφεία της οργάνωσης, ο υποψήφιος για τη προεδρία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. στις επικείμενες εκλογές, Γιώργος Ασημακόπουλος. Στη παρέα του υπήρχαν φίλοι και μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.. Θέλουμε να σημειώσουμε ότι ΚΑΝΕΝΑ από τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς δεν ενημερώθηκε για την επίσκεψη του στη πόλη μας και δεν παρέστει .
Ως Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς και ως νέοι που σεβόμαστε τους θεσμούς και τη οργάνωση ποτέ δεν προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα σε αυτή. Δεν μας αρέσουν ούτε οι ίντριγκες ούτε τα πολιτικά παιχνίδια και το έχουμε αποδείξει. Δηλώνουμε απογοήτευση για τη συμπεριφορά ενός ανθρώπου ο οποίος ενώ δεν σεβάστηκε τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, δηλώνει ότι θέλει να διοικήσει την οργάνωση.
Εφιστούμε την προσοχή του, στην «αυλή» του γιατί με τις επιλογές του(ς) προσβάλει τον εαυτό του και ακυρώνει τον αγώνα του. Επίσης καλό θα ήταν τα γραφεία της οργάνωσης μας, που συστεγάζονται με τα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. και της ΔΗΜ.ΤΟ. Κιλκίς, να ανοίγουν για τον κόσμο της παράταξης μας και τους πολίτες που έχουν κάτι να μας πουν και όχι για κλειστές παρέες.
 Εάν δε ανακαλύψουμε μαγειρέματα στα γραφεία μας, τότε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να αποκαλύψουμε τους chef. Η κοινωνία έχει σημαντικότερα προβλήματα και ως νεολαίοι της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. φροντίζουμε να είμαστε κοντά σε αυτά με ουσιώδεις δράσεις και όχι με ανούσιες πράξεις.

 Με σεβασμό, Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς

http://neaporeiakilkis.blogspot.gr/2013/04/blog-post.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη