5 Απρ 2013

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και αρκετά νηφάλια προσέγγιση...

...του μπάχαλου που δημιουργήθηκε χτες κατά την διάρκεια της προανακριτικής και μάλιστα την ημέρα που θα κατέθετε ο Βενιζέλος.

Αν και η εφημερίδα Αυγή δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες προσεγγίσεις η συγκεκριμένη μόνο τροφή για σκέψη μπορεί να δώσει.


Κουτοπόνηροι...
Χθες επρόκειτο να εξεταστεί από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής ο κ. Βενιζέλος και να βρεθεί αντιμέτωπος με τις σοβαρές αποκαλύψεις που τον εμπλέκουν στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Πριν καν ξεκινήσει η κατάθεση, ο κ. Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής υστερίασε με επιδεικτικό τρόπο. Το αποτέλεσμα ήταν να μπαχαλοποιηθει η συνεδρίαση και να εμφανισθεί ο κ. Βενιζέλος ως θύμα, ως στοχοποιημένος από τους νεοναζί και ως θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς, καθώς ο κ.
Κασιδιάρης τον αποκάλεσε, μεταξύ άλλων, και «χοντρό».
Είναι να αναρωτιέται κανείς αν ο κ. Κασιδιάρης είναι απλώς ένας κουτός που έχει ενσωματώσει το πολιτισμικό ιδανικό της Χ.Α., δηλαδή το ΚΔΟΑ -Κτηνώδης Δύναμη, Ογκώδης Αγνοια, ή αν είναι παμπόνηρος και παίζει τον συνήθη ρόλο των ναζί, το να υπηρετούν δηλαδή την άρχουσα τάξη με τον τρόπο τους. Οι θιασώτες της πρώτης άποψης μετά τα χθεσινά πρέπει να αναρωτηθούν αν η βλακεία μπορεί να φτάσει σε τόσο δυσθεώρητα ύψη ή αν ισχύει το δεύτερο σκέλος της διάζευξης, δηλαδή η διατεταγμένη πολιτική ανοησία που εξυπηρετεί το κουκούλωμα της λίστας Λαγκάρντ.
Πρόκειται για μια ακόμα παραλλαγή στην τακτική απαξίωσης της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, την οποία τα παπαγαλάκια προσπαθούν να παρουσιάσουν ως το σόου μιας τρελής (της Ζωής Κωνσταντοπούλου), η οποία βασανίζει τον κόσμο. Αυτή τη φορά στην επιχείριση συσκότισης συμμετείχε και η Χ.Α. Και δεν είναι η πρώτη φορά που η Χ.Α. κάνει «αθώα» λάθη, τα οποία δικαιολογεί ως Βλακεία, απειρία κ.λπ.. Να θυμίσουμε ενδεικτικά ότι η Χ.Α. είχε καταψηφίσει «εκ παραδρομής» την πρόταση για περαιτέρω διερεύνηση της λίστας Λαγκάρντ...
Αλλά και ο κ. Βενιζέλος έπαιξε χθες το χαρτί της κουταμάρας, υποστηρίζοντας ότι τον δούλευαν οι συνεργάτες και οι υφιστάμενοι του. Είναι να απορεί κανείς πώς γίνεται όλοι οι κυβερνώντες να επικαλούνται Βλακεία και να έχουν ταυτόχρονα την απαίτηση να παραμένουν στο τιμόνι της χώρας.
 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη