18 Απρ 2013

Τώρα: Στο Δικαστήριο ο Κανάκης για την υπόθεση τοκογλυφίας

Δεν το απέφυγε το πικρό ποτήρι και πρέπει να καταθέσει ως μάρτυρας. Στοιχηματίζουμε ότι θα "αθωώσει" και αυτός τους τοκογλύφους μπράβους, μιλώντας για φιλαράκια/συνεργάτες κλπ.
Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης βρίσκεται αυτί τη στιγμή ως επιχειρηματίας μαγαζιών διασκέδασης Αντώνης Κανακης (Δούμας) προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση του ενός εκ των τεσσάρων κυκλωμάτων τοκογλυφίας και εκβιαστών που εξαρθρώθηκαν πέρσι.

Συνοδεύεται από τον συμπαρουσιαστη του στο Ράδιο Αρβυλα, Χρήστο Κιούση.

Παρακολουθεί με προσοχή τις καταθέσεις των υπολοίπων μαρτύρων καθισμένος στα πίσω καθίσματα της αίθουσας. Φορά ενα jean, μακο μπλουζάκι με τον Elvis και πουκάμισο…

Ο δημoφιλής παρουσιαστής καλείται να καταθέσει για την περίφημη υπόθεση του κυκλώματος των εκβιαστών και των τοκογλύφων, που εξaρθρώθηκε τον Ιανουάριο του 2012, μετά από γιγάντια επιχείρηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Ο Αντώνης Κανάκης βέβαια δεν είχε καταθέσει στην προδικασία, ωστόσο η μαρτυρία στην οποία ανέφερε πως δράστες του κυκλώματος, εμφανίζονται να πουλούσαν προστασία σε δύο από τα καταστήματα που είναι συνιδιοκτήτης σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παρουσιαστής είχε κληθεί να καταθέσει στη δίκη εδώ και αρκετές μέρες, όμως σύμφωνα με την πρόεδρο του δικαστηρίου ο εντοπισμός του αποδείχθηκε δύσκολος και για αυτό η κατάθεση του καθυστέρησε.

Β. Στολάκης στην Καρφίτσα
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη