27 Απρ 2013

"Ανακάλυψαν" χημικά όπλα στη Συρία οι Αμερικάνοι

Πόλεμο εναντίον της Συρίας, ετοιμάζουν οι Αμερικανοί, με το γνωστό γελοίο τρόπο της βλακώδους προπαγάνδας, που φυσικά πείθει το 99% των ζαλισμένων από το βομβαρδισμό των τηλεοπτικών δικτύων, πολιτών. 999 στους 1.000 Αμερικανούς και πάνω από 900 στους.. 1.000 Ευρωπαίους πολίτες, (και πολλοί από εσάς) έχουν πεισθεί ότι στη Συρία δεν υπάρχει "κυβέρνηση", αλλά "καθεστώς"* (!!!), δηλαδή χούντα, όταν ο σημερινός πρόεδρος εξελέγη σε δημοκρατικότατο δημοψήφισμα στις 10-5-2007, ενώ το κόμμα του κέρδισε άψογες δημοκρατικότατες εκλογές στις 7-5-2012.
Πρόκειται για μια δημοκρατικότατα εκλεγμένη κυβέρνηση, που χαίρει της εμπιστοσύνης της συντριπτικής πλειοψηφίας του Συριακού λαού.
Την εκλεγμένη δημοκρατική κυβέρνηση προσπαθούν οι τρομοκράτες της δύσης, να ροκανίσουν εδώ και χρόνια, χρηματοδοτούν τρομοκράτες και άλλα λαμόγια για να κάνουν αντάρτικο κι αφού όλα αυτά απέτυχαν, τώρα ανακάλυψαν "χημικά όπλα" ! Οι ξεφτιλισμένοι "ηγέτες" υπηρέτες των τραπεζιτών.

* και τα ξεφτιλισμένα ελληνικά ΜΜΕ μιλούν για "καθεστώς", όταν γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση εξελέγη δημοκρατικά σε άψογες εκλογές και μάλιστα τα δύο μεγάλα κανάλια της χώρας μας είχαν στείλει στις εκλογές του ΄12 ανταποκριτές, οι οποίοι είδαν από κοντά πόσο μεγάλη πλειοψηφία έχει το κυβερνών Μπάαθ! Ενώ γνωρίζουν, χρησιμοποιούν -επειδή έτσι υποδεικνύει η πρεσβεία- τη λέξη "καθεστώς", ενώ ξέρουν, ότι πρόκειται για κυβέρνηση ισχυρής λαϊκής πλειοψηφίας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη