17 Απρ 2013

Τώρα: Ληστεία με πυροβολισμούς και καταδίωξη στην Κατερίνη

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε η περιπετειώδης ένοπλη ληστεία που έγινε στο κέντρο της Κατερίνης σήμερα στις 10 το πρωί σε κοσμηματοπωλείο επί της οδού Εθνικής Αντίστασης, όταν δύο ένοπλοι Αλβανοί...
εισέβαλαν στο μαγαζί και άρπαξαν όσα κοσμήματα μπόρεσαν και το έβαλαν στα πόδια για να επιβιβαστούν σε αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο πιο πέρα και όπου τους περίμεναν άλλοι δύο συνεργοί τους.

Την ώρα που έφευγαν οι ληστές με τα όπλα στα χέρια, από το παρακείμενο ιχθυοπωλείο πετάχτηκε ένα νεαρό παλικάρι και άρχισε να τους κυνηγάει με κίνδυνο της ζωής του, καταφέρνοντας να πιάσει έναν ληστή και να τον βάλει κάτω, Εκείνη την ώρα ένας άλλος ληστής πυροβόλησε πέντε φορές προς το μέρος του νεαρού ψαρά προκειμένου αυτός να απελευθερώσει τον συνεργάτη του. Οι σφαίρες χτύπησαν σε τζαμαρία παρακείμενου σουπερμάρκετ και μία σφαίρα εξοστρακίσθηκε και τραυμάτισε μια κοπέλα στο πόδι με αποτέλεσμα να σωριαστεί κάτω αιμόφυρτη.

Τελικά πάνω στον πανικό που επικράτησε κατάφερε να διαφύγει ο Αλβανός που είχε βάλει κάτω ο νεαρός και μαζί με τον συνεργό του έσπευσαν να εξαφανιστούν, αλλά του ενός ληστή του έπεσε εκείνη την ώρα κάτω το διαβατήριο, το οποίο έχει στα χέρια της αυτή την ώρα η αστυνομία, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των ληστών.
Η αστυνομία έχει συλλάβει μέχρι στιγμής δύο άτομα, τα οποία κρατούνται στην ασφάλεια Κατερίνης, αλλά δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση αν πρόκειται για δύο εκ των ληστών του κοσμηματοπωλείου.
lefteria.blogspot.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη