14 Μαΐ 2013

Συγχαρητήρια για την ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ

Με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος υποδομών Super League από την ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ ο βουλευτής ΝΔ Α Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον..
Δήμο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας εξέφρασε τα συγχαρητήριά του προς τους παίκτες του Δικεφάλου αναφέροντας τα εξής:

«Ακόμη μία αθλητική επιτυχία για την Θεσσαλονίκη μας, ακόμη ένας τίτλος για την πόλη μας από την ομάδα K17 του ΠΑΟΚ, η οποία κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα Super League Κ17 μετά από μία εντυπωσιακή χρονιά!

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και τους συντελεστές της ομάδας για τη σκληρή δουλειά τους και την πανάξια νίκη τους, αλλά και στους οπαδούς και φίλους που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας.

Επί σειρά ετών ο αθλητικός σύλλογος του ΠΑΟΚ αποτελεί μια αθλητική «κυψέλη» από την οποία προκύπτουν αθλητές και αθλήτριες με άριστη κατάρτιση και προσανατολισμό με βάση τις αξίες του αθλητισμού και αυτή η κατάκτηση αποτελεί τρανή απόδειξη ότι το μέλλον των ομάδων της πόλης προμηνύεται λαμπρό αφού ακολουθεί ισχυρό νέο αίμα από ταλαντούχους παίκτες και αθλητές.

Σας ευχαριστούμε για τις στιγμές χαράς και υπερηφάνειας που προσφέρετε στον φίλαθλο κόσμο της Θεσσαλονίκης!»


Τελικός Κ17 2012-13: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-0, δείτε το γκολ

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη