17 Μαΐ 2013

Σοκ σε όλο τον πλανήτη! 19 νεκροί από έκρηξη βόμβας

Καλά, δεν σοκαριστήκατε, όπως δεν σοκαρίστηκε κανείς. Οι νεκροί από τρομοκρατική ενέργεια, δεν ήταν Αμερικανοί, ήταν δυστυχώς Ιρακινοί, για μια ακόμη φορά. Η μία έκρηξη στη Βαγδάτη, είχε 19 νεκρούς, άλλες δύο στη Μακούμπα τουλάχιστον 43, σύνολο 60 και βάλε ζωές,, ήταν 100 φορές πιό ισχυρή από αυτή της Βοστώνης, οι νεκροί 800% περισσότεροι, αλλά..
η είδηση θα περάσει σε ένα μικρό μονόστηλο, καθώς η ανθρωπότητα έχει εθιστεί στο θάνατο Ιρακινών από τρομοκρατικές ενέργειες, οπότε δεν θα την ακούσετε στην TV, ούτε θα δείτε πηχαίους τίτλους όπως "Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης" κ.λ.π.

Βλέπετε, το κομματιασμένο κορμί ενός 6χρονου Ιρακινού δεν πονάει, η μάνα του τον αντικαθιστά αμέσως με έναν άλλο που έχει στην κατάψυξη και άλλωστε ...είναι και πολλοί μωρέ, μ΄αυτούς θα ασχολούμαστε.... 
Το αίμα των Ιρακινών, τους οποίους "απελευθέρωσαν" οι σύμμαχοί μας Αμερικανοί, (όπως τώρα προσπαθούν με νύχια και με δόντια να "απελευθερώσουν" και τους Σύριους), είναι φθηνό, όπως τα καμμένα λάδια. Των Αμερικανών είναι φουλ συνθετικό, για αυτό όταν χάνεται μία σταγόνα Αμερικανικού αίματος, παθαίνει σοκ η ανθρωπότητα, ενώ κάθε μέρα που χάνεται ένας τόνος αίματος Ιρακινών, είναι ...συνήθεια.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη