13 Μαΐ 2013

"Θερινή" Πολιτεία Πολιτισμού για παιδιά...

Η «Πολιτεία Πολιτισμού» παρουσιάζει το καλοκαίρι του 2013 την πρώτη «Θερινή Ακαδημία Πολιτισμού» στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η Ακαδημία θα πραγματοποιηθεί την...
 περίοδο 19-31 Αυγούστου 2013 στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης τις οποίες και παραχωρεί ως ευγενική χορηγία.
Η Θερινή Ακαδημία Πολιτισμού είναι η ιδανική ευκαιρία για παιδιά και νέους να κάνουν ένα αλλιώτικο ταξίδι διακοπών, συνδυάζοντας τη διασκέδαση με την καλλι-
τεχνική δημιουργία.
Στόχοι της Ακαδημίας είναι η εισαγωγή και η εκπαίδευση στην έννοια των τεχνών και του πολιτισμού. Μια ομάδα από καταξιωμένους καλλιτέχνες και εκπαιδευτές δίνουν την ευκαιρία σε παιδιά από 4 ετών και άνω, νέους και όχι μόνο, να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν το ταλέντο τους, όπως και να κάνουν νέους φίλους. Βαθύτερη ανάγκη να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τις τέχνες μεσα απο ένα δρόμο κοινωνικής ευαισθητοποίησης.

Θεματικές Ενότητες: Θέατρο, Χορός, Μουσική, Εικαστικά, Βίντεο, Δημιουργική Γραφή, Φωτογραφία, Γκράφιτι.

Δημιουργική απασχόληση: Κολύμπι, Πινγκ Πονγκ, Παιχνίδια στην αυλή, Πικ-νικ, Προβολή ταινιών, Αφήγηση παραμυθιών και πολλές εκπλήξεις!!!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη