2 Μαΐ 2013

Πήρε και τα σώβρακα της Μπαρτσελόνα η Μπαγερν, δείτε τα γκολ

Το 5ο τρόπαιο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών/Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία της και πρώτο μετά το 2001 είναι έτοιμη να κατακτήσει η Μπάγερν. Μετά το 4-0 στο Μόναχο έκανε...
πάρτι και στη ρεβάνς του «Καμπ Νου», όπου νίκησε για δεύτερη φορά τη Μπαρτσελόνα, αυτή την φορά με 3-0 και με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο προκρίθηκε στον τελικό της 25ης Μαΐου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ντόρτμουντ στο Γουέμπλεϊ.
Η ομάδα του Γιουπ Χάινκες απέδειξε γι' άλλη μια φορά ότι εφέτος δεν έχει αντίπαλο, εντός κι εκτός συνόρων. Κανείς δεν γνωρίζει ποιος θα είναι ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης, αλλά με την εικόνα που έχει δείξει έως τώρα η Μπάγερν είναι το απόλυτο φαβορί σε 24 βράδια στο «ναό του ποδοσφαίρου» για να σηκώσει την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ.
Μετά τη συντριβή της περασμένης Τρίτης η «Μπάρτσα» είχε να «ανέβει βουνό» και χωρίς το Λιονέλ Μέσι στην αρχική ενδεκάδα το έργο της ήταν ακόμη πιο δύσκολο. Οι Καταλανοί είναι...άλλη ομάδα χωρίς τον Αργεντινό σούπερ σταρ στη μηχανή τους, γεγονός που αποδείχθηκε γι' άλλη μια φορά στο αποψινή ρεβάνς των ημιτελικών. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση, πάντως, και στο ματς επί ισπανικού εδάφους ήταν το γεγονός ότι οι «μπλαουγκράνα» δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ούτε μία κλασική ευκαιρία στη γερμανική περιοχή. Κι αυτό συνέβη όχι γιατί η Μπαρτσελόνα δεν έχει την ποιότητα ως ομάδα να φτιάξει ευκαιρίες, αλλά διότι ο αντίπαλός της δεν το επέτρεψε.
Το πρέσινγκ των παικτών της Μπάγερν πολύ ψηλά και η εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας έφεραν από νωρίς τους φιλοξενούμενους σε «θέση ισχύος» έναντι της αντιπάλου τους, που δεν είχε φαντασία στο παιχνίδι της, ούτε μπορούσε να βρει τους διαδρόμους για να απειλήσει από τα άκρα.

Barcelona 0-3 Bayern Munich Champions league... από fenomenalmessi
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη