Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

23 Μαΐ 2013

Ποινική δίωξη για κακούργημα σε πρώην Νομάρχη της Ν.Δ.

Η βιομηχανία καταγγελιών την οποία ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ με το "Γραφείο τεκμηρίωσης" αποδίδει καρπούς, καθώς ορισμένες από τις καταγγελίες προ πενταετίας, παίρνουν τώρα το δρόμο της δικαιοσύνης, με αποτέλεσμα το 90% και πλέον των...
 λιγοστών "γαλάζιων" αυτοδιοικητικών να είναι υπόδικο!
Όχι πως ήταν καλύτεροι ή χειρότεροι από "πράσινους", "πορτοκαλί" και "κόκκινους" αυτοδιοικητικούς, απλά η γαλάζια παράταξη δεν "κάρφωνε", δεν ραδιουργούσε, δεν έστελνε στα δικαστήρια κόσμο. Αντίθετα, οι Πασόκοι, δούλευαν νυχθημερόν για να στείλουν νομάρχες, δημάρχους κ.λ.π. στο σκαμνί. Και μία στις εκατό καταγγελίες να "τσιμπούσε" η δικαιοσύνη, αρκούσε για να εξολοθρεύσουν με τη μέθοδο των καταγγελιών τους αντιπάλους. Και το κατάφεραν. Όσοι Νεοδημοκράτες πέρασαν από θέσεις ευθύνης είναι υπόδικοι και θα ταλαιπωρούνται μια ζωή !

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της απιστίας, ήρθε ο πρώην νομάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Καλλιοντζής και  νυν δημοτικός σύμβουλος, για το θέμα της κατασκευής του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας (ΒΙΟ.ΠΑ.) στην περιοχή της Νέας Καρβάλης, στον οποίο, επιωλήθηκε και ποινική δίωξη, από την εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Για το ίδιο θέμα η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη και σε βάρος του τότε προέδρου του ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας και νυν περιφερειακού συμβούλου Ανδρέα Μπαλίκα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Όπως μεταδίδει το “enimerwsi.gr”, το θέμα, που ανέκυψε με την κατάργηση των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων και την ανάληψη του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αρχέλαου Γρανά, συνίσταται στην επιλογή ακατάλληλου οικοπέδου για την εγκατάσταση του ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας αλλά και σε προβλήματα που σημειώθηκαν στα έργα υποδομής και βελτίωσης του εδάφους.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη