22 Μαΐ 2013

Σε λίγο ο πιό κρίσιμος αγώνας της δεκαετίας για τον ΠΑΟΚ

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η αναμέτρηση στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ (Τετάρτη 22-5-2013 στις 20.30').


Ο Αστέρας Τρίπολης απέδειξε κόντρα στον Ατρόμητο ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και πως θέλει πολύ να τερματίσει στην πρώτη θέση στα πλέι οφ. Γι’ αυτό θέλει τη νίκη, προκειμένου να αφήσει πίσω του αρκετά τον ΠΑΟΚ. Στα αγωνιστικά, ο Τσιώλης δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα, πλην της κούρασης, ενώ επιστρέφει από την τιμωρία του ο Περόνε.

Η αποστολή του Αστέρα:

Φούλοπ, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Κοντοές, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Σέττι, Κάφα, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Περόνε, Μπακασέτας, Καλαντζής και Λένσε.

Τη νίκη που θα τον βάλει ξανά σε τροχιά πρώτης θέσης στα πλέι οφ και θα φτιάξει το κλίμα στην ομάδα αναζητά ο ΠΑΟΚ. Η νέα ήττα από τον ΠΑΣ έφερε νέα αμφισβήτηση για την ομάδα, ενώ η περιθωριοποίηση του Ιτάνζ δείχνει την πρόθεση της διοίκησης να πάρει... κεφάλια σε περίπτωση νέας αποτυχίας. Εκτός πλάνων τέθηκε λόγω τραυματισμού ο Καμαρά.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Γλύκος, Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Έτο, Λίνο, Σταφυλίδης, Κατσουράνης, Κουμάλο, Σίλντενφελντ, Κάτσε, Φωτάκης, Λαζάρ, Βούκιτς, Ρομπέρ, Κίτσιου, Λόρενς, Ολίσε, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη