23 Μαΐ 2013

Τα μαύρα χάλια του έχει το κράτος, δεν λειτουργεί τίποτε !


Μετά από τρία χρόνια "τεχνικής βοήθειας" από την τρόικα και καμιά εικοσαριά χρόνια "εισαγωγής της πληροφορικής στη δημόσια διοίκηση", "διαρθρωτικών αλλαγών", "εκσυγχρονισμού της δημόσιας
διοίκησης" και άλλες παπαριές, το κράτος συνεχίζει να μη λειτουργεί, ταλαιπωρώντας τον πολίτη.

-Η προθεσμία των φορολογικών δηλώσεων Α.Ε. λήγει στις 31/5 αλλά το taxisnet δεν άνοιξε ακόμη !
-Στον ΟΓΑ που θα δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης βεβαιώσεων συντάξεων βλέπετε την εικόνα επάνω, ότι δηλαδή λόγω τεχνικού προβλήματος η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στο ...αγελαδοκούρεμα.
-Οι φορολογικές δηλώσεις πήραν δέκα παρατάσεις και θα πάρουν άλλες τριάντα, αφού στο Υπουργείο Οικονομικών έχασαν τη μπάλα
-Στο Υπουργείο Οικονομικών έχουν συσσωρευθεί χιλιάδες αναπάντητα ερωτήματα πολιτών και εφοριών
-Κανένας δεν σηκώνει τηλέφωνο, σε καμία κεντρική υπηρεσία
-Στις εφορίες επικρατεί το αδιαχώρητο και επαναλαμβάνεται η τριτοκοσμική εικόνα με τις ατέλειωτες ουρές για κλειδάριθμους και Α.Φ.Μ.

κι όλα αυτά, που δεν οφείλονται σε έλλειψη χρημάτων, προστίθενται σε αυτά που οφείλονται σε έλλειψη χρημάτων, όπως οι ελλείψεις υλικού στα νοσοκομεία και τα υπόλοιπα χάλια όλης της χώρας.

Έξω, κάτι κατάφερε ο Πρωθυπουργός, άλλαξε την εικόνα της χώρας, κάτι κάνει με επενδύσεις και ενεργειακά, αλλά μέσα, το χάλι δεν περιγράφεται. Δεν μπορεί να προχωρήσει η χώρα έτσι, με αυτό το μπάχαλο.

taxalia
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη