20 Μαΐ 2013

Ο Π. Κοκκόρης στην εκδήλωση του Θεραπευτηρίου "Αγ. Παντελεήμων"

"Η προσπάθεια που καταβάλλετε μέσα σε αντίξοες συνθήκες αξίζει θερμών συγχαρητηρίων"
Ο Γεν. Γραμματέας Κοινων. Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτης Κοκκόρης συμμετείχε στην εκδήλωση που
διοργάνωσε το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Αγ. Παντελέημων» με τίτλο «Πολιτιστικό Αντάμωμα των Χορευτικών Συλλόγων του Νομού Θεσσαλονίκης» και που έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο ''Χρήστος Τσακίρης'' του Δ. Παύλου Μελά.
Κατά το χαιρετισμό που απηύθυνε στο ξεκίνημα της εκδήλωσης ο Γενικός Γραμματέας εξήρε το τεράστιο κοινωνικό έργο που το ίδρυμα αυτό επιτελεί από το έτος 1931, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αποτύπωση ενός προσώπου περισσότερο ανθρώπινου στην κοινωνία της πόλης. Όπως τόνισε, «η προσπάθεια που καταβάλλετε μέσα σε αντίξοες συνθήκες παρέχοντας στέγη, περίθαλψη, φιλοξενία, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη, δημιουργική απασχόληση σε ευπαθείς ομάδες, αξίζει θερμών συγχαρητηρίων. Διότι χάρη στη δική σας φροντίδα, βοηθούνται όλοι εκείνοι, που έχουν ανάγκη να μη νιώσουν ότι βρίσκονται στο περιθώριο, ότι έχουν δικαίωμα στη ζωή, ότι έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους».
Και για άλλη μια φορά επανέλαβε τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για τη στελέχωση και συγκρότηση των υγειονομικών επιτροπών ΚΕ.ΠΑ. ώστε να σταματήσει να υφίσταται η μακρόχρονη αναμονή των ανθρώπων για την πιστοποίηση των προβλημάτων τους: «Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας προσπαθεί να βελτιώσει την καθημερινότητα των ανθρώπων που έχουν προβλήματα ειδικών αναγκών, με νομοθετικές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις στην παροχή βοηθημάτων και επιδομάτων, με την ταχύτερη εξέταση της πάθησής τους από τις αρμόδιες υγειονομικές επιτροπές».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη