9 Ιουν 2013

Τεό Θεοδωρίδης: Στις 26 Ιουνίου θα κριθεί η τύχη του

Παρατείνεται η αγωνία του Τεό Θεοδωρίδη, του γνωστού μοντέλου, που εδώ και τέσσερα χρόνια κρατείται στις φυλακές Διαβατών,καταδικασμένος σε κάθειρξη 18 ετών και περιμένει να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για ...
κατοχή, διακίνηση ναρκωτικών. Η περιπέτεια του Τεό είχε ξεκινήσει όταν προσπάθησε να εισαγάγει μέσω Κολομβίας στην Ελλάδα περισσότερα από 4 κιλά κοκαΐνη. Οι αρχές εντόπισαν και κατέσχεσαν το φορτίο, ενώ κατάφεραν να συλλάβουν τον 34χρονο τότε άντρα στο αεροδρόμιο της Σόφιας, την ώρα που επιχειρούσε να διαφύγει στο Ντουμπάι με πλαστό διαβατήριο.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 26 Ιουνίου, ημερομηνία που ο Τεό Θεοδωρίδης ελπίζει να είναι εκείνη που θα του χαρίσει την ευκαιρία για μια νέα ζωή.

Σήμερα εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων του STAR, ο δικηγόρος του Σάκης Κεγαχιόγλου, στον οποίο το κανάλι έδωσε άπλετο χρόνο για να ξεδιπλώσει το εγκώμιο του διακινητή ναρκωτικών -αυτή είναι η αιτία της 18ετούς κάθειρξης- και την υπερασπιστική του γραμμή στο εφετείο.

«Ο Τεό, έχει διαβάσει πολύ στη φυλακή, έχει βοηθήσει πολλούς συγκρατούμενούς του, έχει πλέον σωφρονιστεί, εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία που του έδωσε το σωφρονιστικό σύστημα να απεξαρτηθεί», δήλωσε η συνήγορός του, ενώ συμπλήρωσε ότι "ο ηθοποιός έκανε πολλά μεροκάματα στη φυλακή ως ελαιοχρωματιστής" και ότι ο ίδιος και η συνεργάτιδά του δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη, Βασιλική Δόσπρα, "είναι συγκινημένοι από την πρόοδο του πελάτη τους στη φυλακή|

Τώρα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι υπομονή μέχρι τις 26 Ιουνίου, που το δικαστήριο θα πει την τελευταία του λέξη. Μια λέξη που ελπίζει να του αλλάξει όλη του τη ζωή.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη