25 Ιουν 2013

Ω ναι! Μίλησε κι ο Καρχιμάκης. Και τι είπε;

Αναρωτιόνταν οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ: Ρε τι να λέει άραγε ο Μιχάλης Καρχιμάκης για τον ανασχηματισμό; Ε, το παιδί μίλησε. Και είπε:


Σαφείς αιχμές για την συμμετοχή και το ρόλο του ΠΑΣΟΚ στο νέο κυβερνητικό σχήμα άφησε ο Μιχάλης Καρχιμάκης. «Δεν είμαστε διατεθειμένοι να σιωπήσουμε και να αφομοιωθούμε σε αυτό το χωνευτήρι της ενσωμάτωσης και της διολίσθησης», διεμήνυσε ο εκπρόσωπος της λεγόμενης «Κίνησης των 75».
«Αναρωτιέμαι στις επόμενες εκλογές ποιό θα είναι το ιδεολογικό και το πολιτικό πρόσημο της διαφοροποίησης της Δημοκρατικής Παράταξης απο την δεξιά... Οποίος το βρει ας μου το πει...», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, για να προσθέσει:
«Ή μάλλον οι πολλές χιλιάδες που αγωνίστηκαμε και πάλεψαμε διαχρονικα για την παράταξη που ίδρυσε και μεγαλούργησε ο Ανδρέας Παπανδρέου απο το 1974 το ξέρουμε και δεν είμαστε διατεθειμένοι να σιωπησουμε και να αφομοιωθουμε σε αυτο το χωνευτήρι της ενσωμάτωσης και της διολίσθησης».

δηλαδή, ποιά ήταν ρε γίγαντα μέχρι τώρα, στην πράξη, η διαφοροποίηση της ...δημοκρατικής παράταξης (τς....) από τη δεξιά (τς....);
Κι όταν λες "πάλεψες διαχρονικά για την παράταξη" τι εννοείς; Πάλεψες διαχρονικά να δημιουργήσεις τον πιό σπάταλο δημόσιο τομέα από όλες τις χώρες της Ε.Ε. πάντα με δανεικά, που τώρα καλούμαστε να ξεπληρώσουμε για τα γούστα της δημοκρατικής παράταξης;
Έτσι ...δημοκρατικά, με δανεικά, κυβερνάει κι η γιαγιά μου....
Τι ακριβώς δημοκρατικό έκανες, όταν στέρεψαν τα δανεικά;

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη