18 Ιουν 2013

Σίγουρα είναι βουλευτής ΔΗΜ.ΑΡ. η Κατερίνα;

Μετά την εκπληκτική ομιλία της για τη Γενοκτονία των Ποντίων (που δεν αναγνωρίζει η ρεπούση, βουλευτής του ιδίου κόμματος!), η Κατερίνα Μάρκου (βουλευτής ΔΗΜ.ΑΡ. B' Θεσσαλονίκης), δήλωσε για το τραγικό συμβάν στο Δίστομο:

Όψιμο το ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ και δεδομένη η αδιαφορία της Κυβέρνησης και των κ.κ. Υπουργών για το τραγικό αυτό συμβάν. Έχω δύο φορές καταθέσει επίκαιρη ερώτηση που αφορά το λειτούργημα αστυνομικών και αστυφυλάκων, έχω καταθέσει προσφάτως νέα επίκαιρη ερώτηση για τα κρατητήρια, αλλά κανείς δεν εμφανίζεται στη Βουλή.
Πριν, όχι τώρα που υποκριτικά χύνουν κροκοδείλια δάκρυα στην οικογένεια και τους συγγενείς του θύματος.
Οι συνθήκες που αστυνομικοί και αστυφύλακες επιτελούν το καθήκον τους καθημερινά προσπαθώντας να προστατεύσουν τις γειτονιές και τους πολίτες από το οργανωμένο έγκλημα είναι επιεικώς άθλιες.
Το χειρότερο όμως είναι ότι κανείς δεν ασχολείται. Πάνω από όλα τα ζητήματα του πολιτικού οφέλους και του πολιτικού κόστους.
Οι πολίτες έτσι που παρατηρούν τη βία και το έγκλημα να σαρώνει στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη σχηματίζουν την άποψη ότι το πολιτικό σύστημα είναι θεατής των εξελίξεων και των καταστάσεων με αποτέλεσμα να στέλνουμε αγανακτισμένους ανθρώπους στην αγκαλιά αυτόκλητων σωτήρων και ομάδων πολιτοφυλακής. Έστω τώρα, ας κάνουμε κάτι.
Καλώ και παρακαλώ την πολιτική ηγεσία των αρμοδίων Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης να δούμε αμέσως μέτρα και κίνητρα για τη βελτίωση της κατάστασης.
...
...
Ώριμη η δήλωση, μακριά από τις ιδεοληψίες της αγκυλωτικής αριστεράς. Τόσο, που αναρωτιέται κανείς, πώς γίνεται να συνυπάρχει αυτή η κοπέλα με ρεπούσηδες, μπίστηδες και λοιπά κεμαλικά υποπροϊόντα.
Κρίμα, που δεν θα ξαναβγεί βουλευτίνα, αφού στις επόμενες εκλογές, η ΔΗΜ.ΑΡ. θα ψάχνει την ψήφο του Φανούρη στην κάλπη και δεν θα τη βρίσκει...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη