3 Ιουν 2013

Η "γαλάζια" νεολαία πάει συνέδριο και κόμμα....

Τόπος στα νιάτα από τον Σαμαρά, όπως επιβεβαιώθηκε και από τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ την περασμένη εβδομάδα, για τον απερχόμενο πρόεδρο της, Ανδρέα Παπαμιμίκο, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο επόμενος...
Γραμματέας της ΝΔ.

Όπως μαθαίνουμε και από την εφημερίδα Δημοκρατία, μέσα στα νέα πρόσωπα που θα παίξουν ρόλο στο προσεχές συνέδριο του Ιουνίου είναι και ο δικηγόρος Χρήστος Βρίκος από την θέση του Πρόεδρου της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, στενός συνεργάτης του απερχόμενου, αλλά και του νέου Πρόεδρου της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη. 

Όπως δηλώνουν οι γνωρίζοντες, αν και οι σχέσεις του με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο πέρασαν από πολλές τρικυμίες τα τελευταία χρόνια, φαίνεται να έχουν ομαλοποιηθεί πλήρως και ο δεύτερος μαζί με την ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης έχει αναλάβει και ζωτικό ρόλο στις διεργασίες της νεολαίας εν όψει του συνεδρίου της. Ακόμη, το τελευταίο διάστημα, μια σειρά ΟΝΝΕΔιτών έχει προωθηθεί σε νευραλγικές θέσεις στον οργανωτικό του κόμματος σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η επένδυση στον ενεργό ρόλο της ΟΝΝΕΔ καθώς και η μετάβαση της νέας γενιάς στο κόμμα είναι το στοίχημα του Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά που προσπαθεί να ανακόψει την επιρροή του Σύριζα στις νεαρότερες ηλικίες. Πληροφορίες λένε ότι το συνέδριο της Ν.Δ θα είναι βασισμένο σε θέματα νεολαίας και η επιλογή Παπαμιμίκου θα είναι ένα μήνυμα ανανέωσης και στο κόμμα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη