2 Ιουν 2013

Επιστολή ενός εκνευρισμένου δημότη της Θεσσαλονίκης

Σήμερα, Κυριακή 2/5/2013, στις 12 παρά 5 το μεσημέρι, τηλεφώνησα στην Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Θεσσαλονίκης για να καταγγείλω ότι επάνω στο μνημείο της Καμάρας (Αψίδα του Γαλερίου)....
αναρχικοί είχαν τοποθετήσει ένα μεγάλο κακόγουστο πανό (μαύρο φόντο, άσπρα γράμματα).

Τους ζήτησα λοιπόν το αυτονόητο, να το κατεβάσουν γιατί σταματούσαν λεωφορεία με ξένους τουρίστες και το θέαμα ήταν αηδιαστικό.
Μία ώρα και 10 λεπτά αργότερα, (είχα καθίσει για καφέ ακριβώς απέναντι) ΔΕΝ είχε έρθει ΚΑΝΕΙΣ να κατεβάσει το πανό.
Αναγκάστηκα να τηλεφωνήσω εκ νέου στην Δημοτική Αστυνομία να ρωτήσω γιατί.
Αφού "έχει ενημερωθεί ο Προϊστάμενος δεν μπορώ να κάνω τίποτε" μου απάντησε ο υπάλληλος της δημοτικής Αστυνομίας.

Λίγα μέτρα πιο πάνω, πάλι λαθρομετανάστες είχαν απλώσει τα σεντόνια τους και πουλούσαν παπούτσια, γυαλιά ηλίου και ένα σωρό τέτοια.
Πότε θα σταματήσει αυτή η ξεφτίλα στην πόλη μου;;
Πότε θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι της δημοτικής Αστυνομίας και οι εντολοδόχοι τους;;;

Υγ. Κάποια στιγμή, γύρω στις 1:05 το μεσημέρι, ήρθαν και 4-5 Τούρκοι μοτοσυκλετιστές, πάρκαραν παράνομα μπροστά στο μνημείο της Καμάρας, στον πεζόδρομο, , έβγαλαν μία Τουρκική σημαία με τον Κεμάλ και φωτογραφήθηκαν με την άνεσή τους. Τηλεφώνησα και στο 100 να καταγγείλω το παράνομο παρκάρισμα. Τίποτε. Λίγη ώρα αργότερα είδα τις μηχανές τους έξω από το Τουρκικό Προξενείο (είχαν διπλοπαρκάρει απέναντι και μερικές μηχανές τις είχαν επάνω στο απέναντι πεζοδρόμιο), αν και υπήρχαν 2 κλούβες των ΜΑΤ, σαν στο σπίτι τους.
Πως αλλιώς λέγεται αυτό στο οποίο μετέτρεψαν την πόλη μου οι αρμόδιοι;;
Μπουρδ..;;;

Μ.Σ.
αναγνώστης του ΤΑΧΑΛΙΑ,
τα στοιχεία μου είναι στη διάθεση παντός αρμοδίου (έχω καταγεγραμμένες τις κλήσεις στο κινητό μου) και μάρτυρα την παρέα μου με την οποία πίναμε το καφεδάκι και τους υπαλλήλους του -πανάκριβου: 3,5 ευρώ ο φραπέ- Mikel καφέ που τα έβλεπαν όλα αυτά.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη