29 Ιουν 2013

Αποκλειστικό TAXALIA: Ντίνος Χριστιανόπουλος: "Σφηκοφωλιά η ΕΡΤ"

Ο Ντίνος Χριστιανόπουλος δεν χρειάζεται συστάσεις. Το ΤAXALIA, στο πλαίσιο της συζήτησης που είχε μαζί του πρόσφατα, του ζήτησε την άποψή του για τον όλο ορυμαγδό με την ΕΡΤ. Και εκείνος απάντησε ειλικρινά και αφοπλιστικά: "Ο Πρωθυπουργός τα μούσκεψε!"


Ο διάσημος ποιητής τρέφει ανάμεικτα συναισθήματα για την όλη κατάσταση: "Δεν μου αρέσει εν μέρει και μου αρέσει εν μέρει" δήλωσε ερωτηθείς από το TAXALIA. "To εν μέρει" εξηγεί "σημαίνει πως αυτό που έκανε ο πρωθυπουργός ήταν μία βεβιασμένη πράξη, έπρεπε να την είχε σκεφτεί πιο καλά, κάπως βιαστικά τα έκανε όλα και περίπου τα μούσκεψε". Βέβαια ο Ντίνος Χριστιανόπουλος λέγοντας Πρωθυπουργός δεν εννοεί όπως ξεκαθαρίζει μόνο τον Σαμαρά αλλά και όλους τους προκατόχους του.

"Η αλήθεια είναι πως η ΕΡΤ ήταν μια σφηκοφωλιά, όπου ο κάθε Υπουργός διόριζε τους δικούς του και τους διόριζε ασυστόλως" δηλώνει ευθαρσώς ο Θεσσαλονικιός ποιητής και προσθέτει "Είχε μαζευτεί ένα σωρό κόσμος άδικα των αδίκων. Αυτό το άδικα των αδίκων έπρεπε να τους έχει απασχολήσει εγκαίρως, όλους τους υπεύθυνους και όχι να βάζουν την υπογραφή τους, να παίρνουν οι διάφοροι ενδιαφερόμενοι το πλούσιο παραδάκι και τώρα στα καλά καθούμενα και χωρίς να τους ειδοποιήσει καν να τους απολύει και να τους διώχνει".

Ο Ντίνος Χριστιανόπουλος τάσσεται υπέρ της απόφασης του ΣτΕ ενώ θα προτιμούσε να έχει πιο μόνιμο χαρακτήρα. "Ο Πρωθυπουργός έπρεπε πολύ να σκέφτεται όταν έβαζε την υπογραφή του "πάρτε κι αυτούς τους δέκα, πάρτε κι αυτούς τους 20" πώς; τι είναι εδώ; Σκορπιοχώρι; Έκανε κακώς που διόρισε κι αυτός κι οι προηγούμενοι. Το πράγμα είχε παραγίνει." δήλωσε στο TAXALIA o Ντίνος Χριστιανόπουλος και συνεχίζει "Το πράγμα είχε παραγίνει. Η ΕΡΤ είχε γίνει ένα πράγμα όπου ο κάθε ευνοούμενος του Υπουργού είχε ελπίδες να διοριστεί με τρομερό βαθμό. Έλειψε η αυστηρότητα από πλευράς Πρωθυπουργού" καταλήγει σχετικά ο ποιητής. 


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη