22 Ιουλ 2013

Δύο ακόμη δυνατά φιλικά για ΠΑΟΚ αυτή τη βδομάδα

Αύριο ανοίγει και η μπουτίκ στο γήπεδο της Τούμπας, όπου οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν τις νέες φανέλες του ΠΑΟΚ (δείτε το σχετικό άρθρο εδώ)
Η Νις (Νίκαια) θα είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο αυριανό...
(Τρίτη 23 Ιουλίου 2013 στις 21.30) πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους και στην ΠΑΕ ετοίμασαν ένα αφιέρωμα στη γαλλική ομάδα.

 Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο αυριανό φιλικό, είναι μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Γαλλίας. Με παράδοση που ξεκινάει από το 1904, το έτος ίδρυσής της. Αρχικά ο σύλλογος είχε επικεντρωθεί στην γυμναστική και τον στίβο, όμως από το 1908 αρχίζει να στρέφεται στο ποδόσφαιρο. Από το 1920 υιοθετεί ως χρώματα το κόκκινο-μαύρο, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει αντιπαλότητα με τις Κάννες και τη Μαρσέιγ. Το ντέρμπι Νις-Κάννες είναι από τότε γνωστό ως Derby de la Cote D’ Azur. H Νις έχει κερδίσει το πρωτάθλημα Γαλλίας 4 φορές και 3 το Κύπελλο Γαλλίας. 

Οι τιμές των εισιτηρίων στο φιλικό με τη Νις

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα ΠΑΟΚ – OGC Nice που θα διεξαχθεί την Τρίτη (23/7, 21:00, OTE TV Sport 3) είναι οι εξής :
VIP 80€ 
VIP a 50€ 
Θ1-Θ2-Θ3 15€ 
Θ5-Θ6 10€ 
Θ4-4α, Θ7-7α 5€ 

Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από Δευτέρα (22/7) από τις 09.00 μέχρι τις 17.00 και την Τρίτη (23/7) από τις 09.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Την ημέρα διεξαγωγής του φιλικού αγώνα με τη OGC Nice (Τρίτη 23/7) από τα εκδοτήρια ΔΕΝ θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας παρά μόνο εισιτήρια για τη φιλική αναμέτρηση.


Και με Καλαμαριά με 5 ευρώ γενική είσοδο

Φιλικό αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς θα δώσει ο ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσαν αμφότερες οι ΠΑΕ. Πρώτη για Νέτσιντ.
Την ερχόμενη Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013, στις 21:00 θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο ΠΑΟΚ. Το φιλικό προγραμματίστηκε έπειτα από επιθυμία του Χουμπ Στέφενς, ο οποίος θέλει να βγάλει τα συμπεράσματά του για όσους παίκτες δεν θα αγωνιστούν στο φιλικό κόντρα στη Νις. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Κατόπιν επιθυμίας του Χούμπ Στέφενς, που θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους ποδοσφαιριστές δεν αγωνιστούν στο φιλικό εναντίον της Νις, οριστικοποιήθηκε σήμερα νέος φιλικός αγώνας εναντίον του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 26 Ιουλίου και ώρα 9 στο γήπεδο της Καλαμαριάς».
 Νωρίτερα, είχε φροντίσει να ενημερώσει για το φιλικό ματς και η ΠΑΕ Απόλλωνας Καλαμαριάς, η οποία γνωστοποίησε πως η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ. «Τις πρώτες εικόνες της νέας ομάδας που χτίζεται θα έχει την ευκαιρία να δει ο κόσμος του Απόλλωνα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς, που θα γίνει την Παρασκευή 26 Ιουλίου στο γήπεδο της Καλαμαριάς στις 9 το βράδυ. Ο αγώνας ενδέχεται να καλυφθεί τηλεοπτικά ενώ θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη