22 Ιουλ 2013

"ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!"

Στην Ελλάδα του σήμερα που χιλιάδες επιχειρήσεις κλείνουν και η αβεβαιότητα, η ανασφάλεια και το άγχος έχει αγγίξει όλους τους Έλληνες, η εταιρεία Ελληνικός χρυσός κάνει αυξήσεις και καθημερινά ..
προσλήψεις. Δίνοντας ελπίδα και ανάπτυξη στην περιοχή και όχι μόνο.

Δυστυχώς μια μειοψηφία η οποία κατευθύνεται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί καθημερινά προβλήματα στην εταιρεία και τους εργαζομένους με σκοπό το κλείσιμο της. Ενώ με την προπαγάνδα τους προσπαθούν να επηρεάσουν όλο και πιο πολλούς.

Ελπίζω όλοι εσείς που ζήσατε και ζείτε την ανεργία, που βλέπετε τα άνεργα παιδιά σας να απομονώνονται και βουρκώνετε όταν δεν μπορείτε να αγοράσετε τη σοκολάτα ή το παιχνίδι στο εγγονάκι σας, να απομονώσετε όλους αυτούς τους βολεμένους αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το συμφέρον του κόμματος που στηρίζουν και η δική τους προβολή.

Σε ότι αφορά το περιβάλλον δεν πρέπει να φοβάστε επειδή οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που το προστατεύουν, όπως το προστάτεψαν όταν το μεταλλείο έκλεισε από την προηγούμενη εταιρεία και οι εργαζόμενοι με εθελοντική εργασία το κράτησαν καθαρό όταν όλοι αυτοί που φωνάζουν σήμερα είχαν εξαφανιστεί.

Ευχαριστώ
Νίκος Γαλάνης

Αγροκτηνοτρόφος και μεταλλωρύχος

ΥΓ. Όλες οι δουλειές προσφέρουν αξιοπρέπεια. Η βρωμιά από τα ζώα με ένα μπάνιο φεύγει. Η βρωμιά ορισμένων που βρίσκεται μέσα τους, δεν ξεπλένεται με τίποτα και εσείς γαλαζοαίματοι πρέπει να ξέρετε όταν λέμε κάποιον βλάχο ή χωριάτη δεν εννοούμε αυτόν που βόσκει πρόβατα ή είναι από χωριό αλλά αυτόν δεν έχει τρόπους και συμπεριφορά. Και στον φίλο που αναρωτιέται πόσες δουλείες κάνω, έχω να του δηλώσω ακόμη μια, του μηχανικού του εμπορικού ναυτικού που έχει γυρίσει όλο τον κόσμο! Και εσείς που με αποκαλείται ειρωνικά μπάρμπα πρέπει να ξέρετε πως θα είστε τυχεροί αν στην ηλικία μου αποκτήσετε την μισή εμπειρία που έχω και διατηρήσετε την υγεία σας όπως εγώ. Φοβάμαι όμως πως θα κυκλοφορείται με ορό να συνεχίσετε να φαρμακώνεστε………….. με μίσος.

Να είστε καλά

Μπάρμπα – Νίκος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη