31 Ιουλ 2013

Χωρίς τηλεόραση και συγκοινωνία κάτοικοι των χωριών του Κιλκίς

Δεν πιάνουν σχεδόν κανέναν ιδιωτικό κανάλι ενώ πιάνουν 17 κανάλια από Σκόπια και Βουλγαρία. Η Digea γνωρίζει το πρόβλημα και κάνει...το κορόιδο.


Χωρίς τηλεόραση βρίσκονται εδώ και έξι μήνες πολλά χωριά του Κιλκίς εξαιτίας προβληματος της Digea. Οι κάτοικοι της περιοχήςέσπευσαν να αγοράσουν αποκωδικοποιητές και καινούριες τηλεοράσεις, αφού οι ηλικιωμένοι δεν μπορούσαν να συνηθίσουν τα δύο τηλεχειριστήρια, προκειμένου να περάσουν στην "ψηφιακή εποχή" κάτι που δεν έγινε όμως ποτέ. Τα μόνα κανάλια που μπορούν να δουν είναι το TV 100 και η Βεργίνα.

Βέβαια βλέπουν 17 κανάλια από τα Σκόπια και την Βουλγαρία ενώ λένε χαριτολογόντας πως ένα κανάλι είναι ωραίο αφού δείχνει όλη μέρα χορούς της κοιλιάς όλα τα υπόλοιπα όμως κάνουν προπαγάνδα υπέρ της "Νοβα Μακεντόνια".

Η Digea έχει παραδεχτεί πως το πρόβλημα υφίσταται εδώ και έξι μήνες δεν έχει προβεί όμως στη λύση του.
Και αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα. Τα χωριά Μικρόκαμπος, Ανθόφυτο, Π. Αγιονέρι και
 Ν. Αγιονέρι δεν έχουν καμία συγκοινωνία με το Κ.Τ.Ε.Λ αφού το λεωφορείο δεν περνάει μέσα από κανένα χωριό. Όπως καταγγέλλουν οι  κάτοικοι όταν υπήρχαν οι επιδοτήσεις για τους "μαϊμού" ανάπηρους το λεωφορείο περνούσε τώρα πλέον όμως περνά μόνο έξω από το χωριό.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη