21 Ιουλ 2013

O Υπουργός που δεν εργάζεται τα Σάββατα !

Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα, Κυριακή, ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Jacob Joseph Lew, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με τον...
έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αλλά και τον ομόλογό του Ιωάννη Στουρνάρα.
Συγκεκριμένα ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ θα συναντηθεί με τον Αντ. Σαμαρά στις 14.00, στο Μουσείο της Ακρόπολης. Στο επίκεντρο των συζητήσεων αναμένεται να βρεθούν η εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και οι πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την οικονομική ανάπτυξη.

Όπως διαβάζουμε σε διάφορα ΜΜΕ, ο Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, που αντικατέστησε τον Τίμοθι Γκάιντνερ, o Jacob Joseph Lew ή εν συντομία Jack Lew, είναι φανατικός ορθόδοξος Εβραίος και δεν εργάζεται ημέρα Σάββατο, όπως προστάζει η Εβραϊκή θρησκεία !


Το ενδιαφέρον είναι ότι, σύμφωνα με κάποιες κακές γλώσσες στις ΗΠΑ, ο Ομπάμα τον έκανε Υπουργό Οικονομικών, για να βελτιώσει τις σχέσεις του, με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Νετανιάχου και γενικότερα με τους Εβραίους τραπεζίτες, στους οποίους ανήκει το 100% του χρήματος στις ΗΠΑ.
Έχει δε και πολύ περίεργη υπογραφή, για την οποία θα βρείτε χιλιάδες άρθρα στο διαδίκτυο γκουγκλάροντας Jack Lew signature

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη