29 Αυγ 2013

Με τα "συχαρίκια" Ψωμιάδη ξεκινούν οι Τζήκας και Ποζρικίδης στη ΔΕΘ

Όπως διαβάσατε εβδομάδες πριν στο taxalia, ανέλαβαν και επίσημα τα καθήκοντά τους ο Τάσος Τζήκας ως Πρόεδρος και ο Κυριάκος Ποζρικίδης ως αντιπρόεδρος, οπότε "τσίμπησαν" την πρώτη επιστολή από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος τους γράφει:


Κύριο Τάσο Τζήκα
Πρόεδρο ΔΕΘ – HELEXPO ΑΕ

Αγαπητέ Τάσο,

Θα ήθελα να σε συγχαρώ για την ανάληψη των νέων σου καθηκόντων στο τιμόνι του κορυφαίου εκθεσιακού φορέα της πόλης και της βόρειας Ελλάδας.
Είμαι βέβαιος πως διαθέτεις όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να οδηγήσουν τη ΔΕΘ – HELEXPO στη νέα εποχή, να προσθέσεις με την πλούσια εμπειρία σου στην κοινή προσπάθεια για τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση όλων των αναπτυξιακών εργαλείων της πόλης.
Θερμά συγχαρητήρια και πάλι.


Κύριο Κυριάκο Ποζρικίδη
Διευθύνοντα Σύμβουλο ΔΕΘ – HELEXPO ΑΕ

Αγαπητέ Κυριάκο,

Επέτρεψε μου να σε συγχαρώ για τον ορισμό σου στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της νέας ενοποιημένης ΔΕΘ – HELEXPO.
Η επί μακρόν παραγωγική και δημιουργική παρουσία σου στη μεγάλη οικογένεια του εκθεσιακού μας φορέα αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για το μέλλον, για την κοινή προσπάθεια που καλούμαστε να καταβάλουμε ώστε η ΔΕΘ – HELEXPO να λειτουργήσει ως πόλος καινοτομίας και εξωστρέφειας, να πρωταγωνιστήσει στον αγώνα της βόρειας Ελλάδας για ανάπτυξη και προσέλκυση επενδύσεων.
Θερμά συγχαρητήρια, καλή δύναμη!

Συγχαρητήρια επιστολή όμως έστειλε ο Π.Ψωμιάδης και στην Βίκυ Ευταξά για τον ορισμό της ως Περιφερειάρχη (διορισμένο όχι αιρετό) Ηπείρου.

Κυρία Βασιλική Ευταξά
Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων.
Από τη θέση της Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας είμαι βέβαιος πως θα καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για τον καλύτερο δυνατό συντονισμό των παραγωγικών δυνάμεων της περιοχής, για την ανάδειξη των αναπτυξιακών δυνατοτήτων, για την προώθηση της εξωστρέφειας.
Θερμά συγχαρητήρια και πάλι, καλή δύναμη!

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη