29 Αυγ 2013

Οι πρωτιές του Αριστοτέλειου Κολλεγίου στις πανελλαδικές

Σε σχολές υψηλής ζήτησης των ΑΕΙ εισάγονται και φέτος τελειόφοιτοι του Αριστοτελείου Κολλεγίου της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι αρίστευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Μάλιστα, ορισμένοι ...
υποψήφιοι αγγίζουν την κορυφή της επιτυχίας, καθώς βρίσκονται μεταξύ των πρώτων σε σχολές των Πανεπιστημίων.

-Με 18.973 μόρια ο Χρίστος Μιλτιάδης εισάγεται από τους πρώτους στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μία ξεχωριστή περίπτωση μαθητή του Αριστοτελείου Κολλεγίου, καθώς δεν έκανε ούτε μία ώρα φροντιστήριο. Πέτυχε μόνο με την στήριξη του σχολείου έχοντας και το bonus του 7% με την τρίτη πανελλήνια νίκη που κατέκτησε στο tae kwon do. Μπορούσε να περάσει από τους πρώτους στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης στο 30 θεματικό πεδίο συγκεντρώνοντας 19.751 μόρια, προτίμησε ωστόσο την αγαπημένη του Σχολή των Πολιτικών Μηχανικών μπαίνοντας μεταξύ των πρώτων.

- Η Σοφία Βολάκη κατέκτησε την τέταρτη θέση στη Φαρμακευτική Σχολή Θεσσαλονίκης , συνεχίζοντας έτσι την οικογενειακή παράδοση αφού οι δύο γονείς της διατηρούν φαρμακείο

-Η Δέσποινα-Θεοδώρα Σουλιώτη συμμετείχε για δεύτερη φορά στις πανελλαδικές εξετάσεις συγκεντρώνοντας 19.038 μόρια και κατακτώντας μία θέση στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης. Έχει κερδίσει την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Μπάσκετ Κοριτσιών με την ομάδα μπάσκετ του Αριστοτελείου Κολλεγίου, έχοντας έτσι και το bonus του 10%.

-Μεταξύ των επιτυχόντων είναι επίσης η Μαρία Βουρβαχάκη, η οποία εισάγεται στην Οδοντιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, ο Βασίλειος Ζαπρίδης που εισάγεται στην Κτηνιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, η Ερμίνα Σαλαμώτα και η Κέλλυ Σιούγγαρη που εισάγονται στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης, ο Νικόλαος Ορφανίδης που εισάγεται στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Θεσσαλονίκης και πλήθος άλλων μαθητών που πέτυχαν σε σχολές της πρώτης προτίμησής τους.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη